Spor

Trabzonspor'un transfer listesindeki stoper adayları

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // İkinci etap kamp çalışmalarını Slovenya'da tamamlayan Trabzonspor, 20 Temmuz'da Avusturya'da üçüncü etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Futbolculara 20 Temmuz'a kadar izin verilirken, Trabzonsporlu kurmaylar da transfer çalışmalarını yürütüyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın 'sağ stoper bakıyoruz' sözleri üzerine, yöneticiler de listedeki adaylarla görüşmelerini sıklaştırdı.

Kaan Ayhan, Marlon Santos ve Marc Bartra gibi isimlerden sonuç alamayan Trabzonspor, Dedryck Boyata, Jason Denayer ve Riechedly Bazor isimleri öne çıkıyor.

Herta Berlin'in Belçikalı savunmacısı Dedryck Boyata konusunda girişimlerini hızlandıran Karadeniz ekibi, oyuncunun kulübü ile el sıkıştı ancak transferi daha iyi bir transfer gerçekleştirebilmek için askıya aldı.

Trabzonspor'un gündemine gelen sürpriz bir isim ise Jason Denayer...

31 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediğini yöneticilere bildirdi.

Ekonomik taleplerinin yüksek olması nedeni ile bu transfere temkinli yaklaşan yöneticiler, oyuncunun sağlık raporlarını araştırıyor.

Son olarak Lyon forması giyen Denayer'in bonservisi elinde...

Trabzonspor'a menajerler tarafından önerilen Riechedly Bazoer ismi de teknik ekip tarafından sıcak karşılanmasada, oyuncunun serbest statü de olması ekonomik anlamda Trabzonsporlu kurmayların elini rahatlatacak bir hamle olacak.