Spor

Trabzonspor'da o isimler yol ayrımında

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, gelecek sezon planlamasına şimdiden başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve Başkan Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz haftalarda bir araya gelmiş ve yapılacak transferleri, kamp yerlerini ve hazırlık maçlarını dahi planlamıştı.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yoğun bir mücadeleye girişecek olan Trabzonspor, diri bir kadro kurabilmek için eldeki bazı oyuncularını da gönderecek.

İddialara göre o isimlerin başında Anthony Nwakaeme geliyor.

Bu sezon attığı gollerle ve yaptığı asistlerle takıma önemli katkı veren ismin sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Kanat organizasyonlarında hızı yüksek oyuncuları kullanmak isteyen Avcı, bu bölgede Kouassi'ye daha fazla şans verecek.

Yedek kulübesinde beklemek istemeyen Nijeryalı yıldızın, Trabzon kariyerinin sonuna yaklaştığı konuşuluyor.

Ağır sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan ve Trabzonspor ile yarım dönemlik fesih anlaşması imzalayan Gervinho'ya sezon sonu 'ya bonservini al, ya da kendine kulüp bul' denilecek. 34 yaşındaki oyuncunun futbolu bırakması da gündemde...

Süper Lig'de sezonun sonuna doğru talihsiz bir sakatlık yaşayan Bruno Peres de yol ayrımındaki bir başka oyuncu...

Bu sezon zaman zaman etkili oyunu ile gündeme gelen Brezilyalı bek oyuncusunu sakatlığının durumuna göre karar verilecek.

Union Berlin'den kiralanan Tymoteusz Puchaz için resmi bir teklif yapılması beklenmiyor.

Polonyalı oyuncu, her ne kadar Türkiye'ye çabuk uyum sağlasa da, oyun bilgisinin düşük olması nedeniyle Avrupa maçlarında zorlanabileceği düşünülüyor.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü istikrar sağlayamayan Anders Trondsen ile yollar ayrılacak.

Sezon başında transfer edilen Fode Koita ile de yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. 3. santrafor konumunda bulunan Koita'nın yerine Avcı; Enis Destan, Emrehan gibi isimleri kullanmayı planlıyor.

Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Flavio da gidici... Oyuncuya Fransız kulüpleri ilgi gösteriyor.

Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen bir diğer isim de Fousseni Diabate... 32 maçta 6 gol 3 asistlik performans sergileyen oyuncu için Süper Lig'den bazı kulüpler ilgi gösteriyor.. Oyuncunun satışında Trabzonspor kolaylık sağlayacak.

Abdullah Avcı ve yönetimin takımdan ayrılmasını istemediği Anastasios Bakasetas için Sporting Lizbon ilgi göstermişti. Oyuncunun serbest kalma bedelinin ödenmesi halinde Trabzonspor'dan ayrılabilir...