Spor

Trabzonspor'da 11 oyuncu yol ayırımında

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, gelecek sezon daha dinamik bir kadro kurmak için kollarını sıvadı.

Yönetime elindeki raporu sunan Abdullah Avcı, gönderilecek oyuncuları da belirledi.

Abdullah Avcı'nın gelecek sezon kadroda düşünmediği isimler belli oldu:

Ağır sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan ve Trabzonspor ile yarım dönemlik fesih anlaşması imzalayan Gervinho'ya sezon sonu 'ya bonservini al, ya da kendine kulüp bul' denilecek. 34 yaşındaki oyuncunun futbolu bırakması da gündemde...

Süper Lig'de sezonun sonuna doğru talihsiz bir sakatlık yaşayan Bruno Peres de yol ayrımındaki bir başka oyuncu...

Bu sezon zaman zaman etkili oyunu ile gündeme gelen Brezilyalı bek oyuncusunu sakatlığının durumuna göre karar verilecek.

Union Berlin'den kiralanan Tymoteusz Puchaz için resmi bir teklif yapılması beklenmiyor.

Polonyalı oyuncu, her ne kadar Türkiye'ye çabuk uyum sağlasa da, oyun bilgisinin düşük olması nedeniyle Avrupa maçlarında zorlanabileceği düşünülüyor.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü istikrar sağlayamayan Anders Trondsen ile yollar ayrılacak.

Sezon başında transfer edilen Fode Koita ile de yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. 3. santrafor konumunda bulunan Koita'nın yerine Avcı; Enis Destan, Emrehan gibi isimleri kullanmayı planlıyor.

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Yunus Mallı'nın da takımdan ayrılması bekleniyor.

Devre arasında Yukatel Kayserispor'a kiralanan Abdulkadir Parmak'ın da sezon sonu bonservisi ile takımdan ayrılması bekleniyor.

GZT Giresunspor'a kiralanan Fousseni Diabate, gelecek sezon da takımda düşünülmüyor.

GZT Giresunspor'a kiralanan bir diğer isim olan Flavio'ya da İtalya ve Fransa'dan teklifler var. Trabzonsporlu kurmaylar, gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

Bursaspor'dan transfer edilen ancak bu sezon forma şansı bulamayan Batuhan Kör'ün kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Bu sezonu U19 takımıyla geçiren Salih Kavrazlı'nın TFF 1. Lig takımlarından birine kiralık olarak gidebileceği konuşuluyor.