Spor

Trabzonspor'a Haji Wright'ın menajerinden güzel haber

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürecek olan Trabzonspor'un gündeminde Haji Wright var...

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Antalyaspor forması ile 34 maçta 15 gollük bir performans sergileyen Wright dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Antalyaspor'un satın alma opsiyonunu kullanmaması sonrası kulübü SönderjyskE'e dönen ABD'li golcü ile Trabzonspor ve İngiltere'den Hull City ilgileniyordu.

Oyuncunun menajeri Evren Şahin'den Trabzonspor'u umutlandıran açıklama geldi.

Şahin, "Antalyaspor satın alma opsiyonunu kullanmadı. Sonra teklif yaptılar ancak kulüp kabul etmedi. Trabzonspor ve Hull City'den resmi teklif geldi. Trabzon'un teklifi daha güçlü." ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki oyuncu, LA Galaxy Akademesi'nden çıktıktan sonra NY Cosmos'a geçiş yaptı. 2015'te bonservisini eline alan oyuncu, Schalke 04 altyapısında futbola devam etti ve A takıma kadar yükseldi. Alman kulübünün alt yaş kategorilerinde ve rezerv takımlarında forma giyen oyuncu, A takım formasını ise 7 kez terletti. Oyuncu 2019'da bedelsiz olarak Venlo'ya ardından yine bedelsiz olarak Danimarka ekibi SönderjyskE'e transfer oldu. Bu kulüpte 37 maçta 13 gollük performans sergileyen oyuncu, bir sezon kiralandığı Antalyaspor'da 15 gol kaydetti. Oyuncu ABD Milli Takım formasını ise 2 kez terletti.