Spor

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynayacak bir dünya yıldızı arıyor

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da kurmaylar, gelecek sezon üç kulvarda yarışacak bir kadro için kolları sıvadı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beinsports'da katıldığı programda transfer görüşmeleri ile önemli bilgiler verdi.

4 mevki üzerinden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ağaoğlu, "Abdullah Avcı'nın bize verdiği 4 mevki üzerinden çalışmalarımızı yürütüyoruz. 10-12 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor."

Şampiyonlar Ligi seviyesinde uçuk bir kadro kurmayacağını belirten Ağaoğlu, "Ben Şampiyonlar Ligi'ne katılacağım diye Manchester City'ye kafa tutacak bir kadro kurmak zorunda mıyım? İpin ucunu bir kez kaçırırsanız olmaz." dedi.

Başkan Ağaoğlu ayrıca şartların uygun olması halinde Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynayabilecek bir oyuncuyu kadrolarına katabileceğini de belirtti.

Bu açıklamaların ardından Trabzonsporlu taraftarlar hangi yıldızın transfer edilebileceğini dair görüşlerini belirtti. Bu yıldızların başında ise Real Madrid'den ayrılan Marcelo geliyor.

Yıllardır formasını terlettiği kulübe Şampiyonlar Ligi kupası ile veda eden Marcelo ile daha önce temaslarda bulunan Trabzonsporlu yöneticiler 'sezon sonu görüşelim' yanıtını almıştı.

Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Corentin Tolisso da, bu iddialar arasında yer alıyor. Ancak oyuncunun yıllık maaş talebinin Trabzonspor'un limitlerini aşması beklendiği için transferin mümkün olmayacağı düşünülüyor.

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği ve transferinin bitme aşamasına geldiğinin iddia edildiği isim Jerome Boateng... Oyuncunun kiralık olarak kadroya katılabileceği konuşuluyor.