Siyaset

Trabzonspor manşetlerinde fırtına koptu

Abone Ol

Trabzonspor’un transferleri, manşetlerde büyük yankı buldu. Fanatik Gazetesi, “İşte Hamsik, işte Fırtına” başlığıyla duyurdu. Haberin detayında, “Bordo mavililer, Napoli formasıyla Avrupa’yı kasıp kavuran Hamsik’i, EURO 2020’den elenir elenmez Trabzon’a getirip 2 yıllık sözleşme imzalattı. 17 numarayı seçen Slovak yıldız, “Sokaklarda Hamsik formalı taraftarlarımızı görürsem çok mutlu olurum” açıklaması yaptı.

Fotomaç Gazetesi Hamsik’in sözlerini manşetine taşıdı; “Trabzon’da taraftarla coşacağım” Detayda; “Bordo mavili kulüp, dünya yıldızı Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Slovak orta saha oyuncusu, ‘Burada harika işler yapacağız. Tıpkı Napoli gibi Trabzonspor taraftarı da çok tutkulu. Bu benim için çok önemli. Başarı için savaşacağız’ dedi.

Trabzon medyasında da spor manşetleri Hamsik ile süslendi. Günebakış Gazetesi; “Fırtınada şov sürüyor” manşetiyle çıktı. “Yıldız oyuncu Hamsik Trabzonsporla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Önemli bir youncu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” Hamsik; “Umuyorum birlikte mutlu ve harika bir sezon geçireceğiz”

Kuzey Ekspres Gazetesi’nin manşeti, “Trabzon Napoli gibi” oldu. Hamsik’in, “Stadyumda taraftarlarımızın tezahüratlarını duymak için sabırsızlanıyorum” sözlerine yer verildi. Hamsik’in Trabzon’u Napoli’ye ben etmesine atıfta bulunuldu.

Karadeniz Gazetesi manşetine , “Trabzon’u görmeden önce Napoli taraftarını dünyanın en iyisi sanırdım” sözlerini taşıdı. Hamsik’in sözlerini öne çıkaran gazete, “Gelmeden önce Kucka bana şehri ve taraftarı anlattı. Müthiş ve tutkulu olduğunu söyledi. Bunu havalimanındaki karşılamada gördüm. Stadyumda bu coşkunun çok daha yukarılara çıkacağını umuyorum” cümlelerini kullandı.

Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi’nin manşeti; “Efsane olmaya geldi” ifadeleri kullanıldı. Haberin içinde ise, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun sözlerine yer verildi; “Hamsik’in transferi zor olmadı. Çünkü kendisi sadece ve sadece futbol oynamayı, başarıyı hedefleyen, Napoli’de yaşamış olduğu o başarıyı yakalayabileceği bir takıma gelme düşüncesi içerisinde olan bir oyuncuydu”

Taka Gazetesi’nin manşetinde ise “Napoli’deki tutkuyu Trabzon’da da gördüm” manşeti yer aldı. Hamsik’in sözlerine yer verilirken “Fırtına yeni transferi Marek Hamsik çarpıcı mesajlar verdi” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca haberde Hamsik’in Ağaoğlu’nun talebiyle 5 bin forma aldığı belirtildi.