Spor

Trabzonspor için çılgın transfer iddiaları

Abone Ol

Yönetim ve teknik heyetin titiz çalışmaları hazırlanan sezon planlaması bu sezon Süper Lig şampiyonluğuna ulaşılması ile birlikte başarıya ulaştı.

Ligde takımların henüz kamp yerleri belli değilken Bordo-Mavililer, Gervinho, Peres, Hamsik gibi yıldızları kampa yetiştirmeyi başardı.

Teknik direktör Avcı, başarıyla sonuçlanan sezonun raporunu ve önümüzdeki sezonun planlamasını yönetime sundu.

Başkan Ağaoğlu, kamp yerimiz, transferlerimiz, hazırlık maçlarımız dahil herşeyi planladık diyerek rakiplerine şimdiden gözdağı verdi.

Herkes Trabzonspor'un üç zorlu kulvarda yarışacak nasıl bir kadro kuracağını merak ediyor. Spor kamuoyu, Trabzonspor'a birçok yıldız ismi yazdı.

İşte kamuoyunda Trabzonspor ile anılan dünyaca ünlü yıldızlar...

Bu isimlerden en dikkat çekenlerinden biri Marcelo... Real Madrid'e uzun yıllar emek veren Brezilyalı bek oyuncusunun İspanya kariyeri sona ermek üzere...

Sezon sonu sözleşmesi bitecek solbek oyuncusunun önünde ülkesi Brezilya'ya dönmek ve Avrupa'da yoluna devam etme seçenekleri bulunuyor. Yıldız oyuncu 'Avrupa'da devam' derse; sezon sonu görüşelim dediği Trabzonspor ile masaya oturacak...

PSG'nin tecrübeli ön liberosu Idrissa Gueye de, Bordo-Mavili takımla adı anılıyor... Takımı ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan Gueye için kulübü, bu sezon satarak para kazanmak istiyor.

Trabzonspor ile anılan bir diğer PSG'li ise Layvin Kurzawa... 32 yaşındaki solbek bu sezon Ligue 1'de 1 maça çıkabildi ve sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor...

Bir diğer çılgın transfer iddiası da İspanya'dan geldi... Real Madrid'in gözden çıkardığı Eden Hazard'ı Avrupa kulüplerine önerdiği iddia edildi. İspanya basının 'Türkiyenin son şampiyonu Trabzonspor'u da önerilenler listesine bu şekilde ekledi.

Trabzonspor ile adı sıkça anılan eski Barcelonalı Christian Tello için bu kez iddialar güçlü. Bordo-Mavililer'in Nwakaeme'nin sözleşmesini henüz uzatmamasını göz önüne alarak bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

Bir dönem Liverpool'da da forma giyen Premier Lig'in sembol isimlerinden Christian Benteke de, Trabzonspor ile adı anılan isimlerden biri... 31 yaşındaki santrafor, Crystal Palace forması giyiyor. Trabzonsporlu yöneticiler, Sörloth transferi gibi bu transferi de sessiz bitirmek için çalışıyor.