Siyaset

Trabzonspor formalarında telkari detayı

Abone Ol

Trabzonspor formalarında telkari detayı Trabzonspor Kulübü, 2021-2022 sezonu için hazırlanan formaların tanıtımını yaptı.

TURİSTTİK YERLER UNUTULMADI Ayrıca tanıtımda Sümela Manastırı ile Ayasofya Camisi ve Müzesi gibi Trabzon'un tarihi ve turistlik yerlerinin görsellerine de yer verildi.

YÜZLERCE YORUM ALDI Uğurcan Çakır, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Edgar Ie ve Vitor Hugo'nun yer aldığı tanıtım videosu bir çok taraftar tarafından beğenildi, yüzlerce yorum aldı.

FIRTINA SAHADA "Fırtına 2021-2022 sezonu formalarıyla sahada" başlığıyla yapılan tanıtım Akyazı Medical Park Stadı'nda gerçekleştirildi.

HAZİRAN’DA SATIŞTA Trabzonspor yeni sezon formaları Haziran ayının 3. Haftasında tüm TS Clubler’de satışa sunulacak. Formalar yetişkinler için 299 lira, çocuk formaları ise 279 lira olacağı öğrenildi.

HAZİRANDA SATIŞTA Paylaşımda, "Efsane çubuklu formamız, rengini denizden alan açık mavi formamız ve yöresel telkari işlemeli koyu lacivert formamız Haziranın üçüncü haftası tüm TS Clup'larda ve online mağazada." denildi.

TRABZON MARKASI Formaların üzerinde ki Trabzon’un el sanatı telkari sanatına yer verilmesi keşanı hatırlattı. Daha önce de Keşan dokumacılığının örneklerinin yer aldığı formalarda yine bir Trabzon markası unutulmadı.