Spor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e patladı! 'Uzaydan bile görülecek pozisyon'

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Trabzonspor - Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Halil Umut Meler gösterdiği kartlarla tartışıldı. Halil Umut Meler'in kararlarını eski hakemler değerlendirdi.

şte Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki hakem kararları hakkında yapılan yorumlar... SORU: "Trezeguet'in sarı kartı doğru mu?" Lale Orta: Sarı doğru. Deniz Çoban: Hakem teredüt etmeden kartı verdi, dorğu. Bülent Yıldırım: Kontrolsüz faul, karar doğru.

SORU: "Maxi Gomez'in Serdar Aziz'e müdahalesinda kart doğru mu?" Deniz Çoban: Kesinlikle doğru bir kart. Lale Orta: Burada doğru bir kart kullanılıyor. Bülent Yıldırım: Kart doğru.

SORU: "Maxi Gomez'in golünde ofsayt var mı?" Lale Orta: Ofsayt yok. Deniz Çoban: Ofsayt çizigisi çizildikten sonra söyleyecek bir şey yok. Bu çizgilere inanmak zorundayız. Bülent Yıldırım: Sosyal medya, Osayi'nin pozisyonu bozduğunu fark etmiyor.

SORU: "Osayi'nin topa vurduğunda Gustavo Henrique'nin elle müdahalesi var mı?",Deniz Çoban: Burada top yüze geliyor, elle temas yok. Lale Orta: Asla elle oynama yok, el zaten doğal konumda. Bülent Yıldırım: Pozisyonun başlangıcında bence ofsayt var.

SORU: "Osayi-Gustavo Henrique pozisyonunun devamında, Serdar Aziz'in Abdülkadir Ömür'e müdahalesi var mı?" Deniz Çoban: Burada bir penaltı yok, devam doğru. Lale Orta: Abdülkadir Ömür, Serdar Aziz'in ayağı kalktıktan ve topa vurduktan sonra geriden geliyor. Bir faul yok. Bülent Yıldırım: En doğru karar pozisyonun başındaki ofsayt.

SORU: "Crespo'nun ilk sarı kartı doğru mu?" Lale Orta: İlk sarı doğru. Deniz Çoban: Doğru. Bülent Yıldırım: Kesinlikle doğru kart.

SORU: "45+7'de Serdar Aziz'in Bartra'ya müdahalesi penaltı mı?" Deniz Çoban: Penaltı yok. Lale Orta: Temas var ama rakibin yüzünü aramıyor. Bartra, iki futbolcu arasında kalıyor. Penaltı olmaz. Bülent Yıldırım: Serdar Aziz'in penaltılık bir müdahalesi yok. Ayrıca Gustavo'nun da burada elle oynaması yok.

SORU: "Vitor Hugo'nun kartı doğru mu?" Lale Orta: Doğru. Deniz Çoban: Doğru. Bülent Yıldırım: Müthiş doğru bir kart.

SORU: "57'de Crespo'nun ikinci sarı kartı doğru mu?" Deniz Çoban: Bundan daha açık ikinci sarı kart olamaz. Lale Orta: Dünya Kupası'nda bazen kurallar esnetilebiliyor, her pozisyona kart çıkmıyor. Ancak bu şekilde ayağa basan Messi de olsa atılır! Uzaydan bile görülecek pozisyon., Bülent Yıldırım: Bu net bir şekilde tabanla çivileme! Yukarı gelse, kırmızı bile çıkabilir. Sarı kartı olan bir oyuncu zaten böyle de gelmemeli. Bileğe otursa ayak, direk kırmızı. Hakemi de kararından dolayı alkışlıyorum.