Spor

Trabzonspor aradığı stoperi buldu! Sözleşmesi sona eriyor

Spor Toto Süper Lig'de müthiş bir performans göstererek rakiplerine açık ara fark atan Trabzonspor'da yöneticiler ve teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililerde Edgar Ie'nin yaşadığı sakatlık sonrası savunma hattına takviye kararı alınırken Portekiz basınından sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte Trabzonspor'un transfer etmek istediği iddia edilen o isim...

Abone Ol

LİDER ARADIĞI SAVUNMACIYI BULDU Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'e damga vurdu. Ligin ilk yarısında müthiş bir performans gösteren bordo-mavililer, rakiplerine fark atarak zirvedeki yerini sağlama aldı. Trabzonspor'da gözler devre arası transfer ve tescil dönemine çevrilirken Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

EDGAR IE SEZONU KAPATTI Trabzonspor'da sezon başından bu yana kadronun değişilmez isimleri araasında yer alan Edgar Ie, Süper Lig'in son haftarlarında ciddi bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli savunmacının sezonu kapattığı öğrenildi.

KOUSSAI TAKIMA KATILDI Türkiye'de sezon başı yapılan transfer ve tescil dönemine hızlı giren Trabzonspor, Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için de yüksekten giriş yaptı. Bordo-mavililer, 27 yaşındaki sol kanat Jean Evrard Kouassi'yi kadrosuna kattı.

VISCA İÇİN YANIT BEKLENİYOR Bordo-mavililerin transfer gündemindeki hareketliliği devam ediyor. Edin Visca'yı transfer etmek isteyen Karadeniz devi, Başakşehir'e teklifini iletti. Trabzonspor'un Edin Visca transferinden gelecek yanıta göre hareket edeceği öğrenildi.

AVCI'DAN TRANSFER MESAJI Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde oynanan Başakşehir mücadelesi sonrası transfer mesajı vermişti. Tecrübeli çalıştırıcı, savunma hattına takviye yapılacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

MBEMBA GÜNDEME GELDİ Karadeniz devinde tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Trabzonspor'un Porto'da forma giyen stoper Chancel Mbemba Mangulu'yu transfer etmek istediği belirtildi.

PORTEKİZ BASINI DUYURDU Trabzonspor'un Chancel Mbemba Mangulu'ya ilgisini Portekiz basını duyurdu. O Jogo'da yer alan habere göre; bordo-mavililer, 27 yaşındaki savunmacının son durumuyla ilgilenmeye başladı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK Haberin detaylarında Trabzonspor'un transferini düşündüğü Chancel Mbemba Mangulu'nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceği vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

21 MAÇTA FORMA GİYDİ Kongolu stoper bu sezon Porto formasıyla 21 mücadelede şans buldu. 27 yaşındaki Chancel Mbemba Mangulu bu süreçte 1 kırmızı kart gördü.