Siyaset

Trabzon’da Millet Bahçesi tamamen açıldı

Abone Ol

Avni Aker Stadı yerine yapılan ‘Millet Bahçesi’ Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ve diğer ilgililerin katılımı ile hizmete açıldı.

Yıllarca şampiyonlukların yaşandığı, büyük heyecanların paylaşıldığı önemli bir alanın üzerine kurulmuş olan Millet Bahçesi belediyecilik ve yerel yönetimler adına en güzel hizmetlerden birisidir. Yaşlısından gencine, toplumumuzun her kesiminden vatandaşımızın yirmi dört saat güvenli bir şekilde gezip vakit geçirecekleri böyle güzel ve önemli bir projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyor, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, TOKİ Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından yaptırılan Millet Bahçesi'nin açılısında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, böyle önemli bir vizyon projenin ilimizde hayata geçirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en önemli vizyon projesi olarak nitelendirdiği ve 81 ilimizde hayata geçirilen Millet Bahçesi Projeleri'nden birini hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bilindiği gibi bugün burada açmış olduğumuz Millet Bahçesi, ilimizin en önemli vizyon projelerinin başında gelmektedir. Şehirlere; ruh ve imaj veren meydanları, önemli caddeleri ve bahçeleridir. Şehirler, yapılan vizyon projeleri ile anılırlar. Yaklaşık 55 bin metrekare ve ilave alanlarla 60 bin metrekareyi geçecek olan bu alan, şehrimizin bundan sonraki sürecinde önemli bir vizyon alanı olarak hizmet verecektir.

Vali Ustaoğlu beraberindekilerle Millet Bahçesi'ni gezerek incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; Trabzon’un vizyon projelerinden biri olan Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesi tam anlamıyla bitirildiğinde Trabzon’un marka kimliğine değer katacağını ifade etti.