Spor

Spor yorumcuları Antalyaspor-Trabzonspor maçının yorumladılar

Abone Ol

​Süper Lig'in üçüncü haftasında Antalyaspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 5-2 kazandı. Karşılaşma sonrasında spor yorumcuları, Antalyaspor-Trabzonspor maçını değerlendirirken; bordo-mavililerin kadro rotasyonu hakkında olumsuz yorumlar yapıldı.

Antalyaspor-Trabzonspor maç yorumları şu şekilde;

Erman Toroğlu: "Lig uzun bir maraton. Bu maçların telafisi var ama biz ülke olarak Şampiyonlar Ligi'ne hasretiz. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlarımız ligde maçlarını kaybetsinler ama orada kazansınlar. Oradan gelecek her şeye maddi manevi ihtiyacımız var. Umarım Trabzonspor bunu çarşamba günü gerçekleştirir. Antalyaspor takımı Türkiye Ligi'nin deve dişi takımlarından biri oldu. Yani oynayacağı maçlar insanı heyecanlandırıyor. Onları da tebrik etmek lazım."

​Levent Tüzemen: "Antalya'nın 2-0'ı yakalamasının ardından Abdullah Avcı'nın 42'de iki değişiklikle Abdülkadir Ömür ile Bardhi'yi oyuna sokması doğru bir hamleydi. Bu ikili Trabzon'un içeri 2-1 girmesini sağladı. Oysa Doğucan Haspolat'ın rakibi karşılama ve topu oyuna etkili sokma konusunda yaşadığı zafiyete Abdullah Hoca 1-0'dan sonra el koymalıydı. Abdullah Hoca'nın maça Bartra ve Bardhi ile başlamaması, Abdülkadir ile Siopois'i kulübeye çekmesi Trabzon'un Antalya'ya karşı mahkum oynamasına neden oldu. Üstelik, Antalyaspor gibi çabuk oynayan ve birbiriyle uyumlu bir takıma karşı asla derin rotasyon yapamazsın."

Aksal Yavuz: "Avcı, çarşamba gününü düşünerek mini bir rotasyon yaptı ama Doğucan ile başlamak büyük riskti. Golü de çıkarken kaptırdıkları toptan zincirleme hatayla yediler ki, güler misiniz, ağlar mısınız? Nihayet Avcı, ilk yarı bitmeden, daha doğrusu 2-0’dan sonra müdahale edip Ömür ve Bardri’yi oyuna aldı, karşılığını da aldı. Oyuncuların bu maçı unutup Kopenhag maçına odaklanmaları gerekir."