Siyaset

Sözleşmesi olmayan yerli futbolcular - 2021-22 sezonu

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Yabancı kontenjanı ve yoğun maç temposu sebebiyle birçok takım yerli oyunculara yöneldi. Bizde sizlere sözleşmesi olmayan yerli futbolcuları derledik:

Anıl Karaer Süper Lig'de kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Anıl Karaer, birçok takım dolaştı. Son olarak TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor forması giyen Karaer, şuanda boşta.

Mehmet Sedef Birçok kulübün formasını giyen 34 yaşındaki savunmacı Beşiktaş altyapısından yetişti. Sedef, son olarak Çorum FK forması giyiyordu.

Özer Hurmacı Trabzonspor'dan ayrılmasının ardından Akhisarspor, Osmanlıspor, Erzurumspor ve Bursaspor takımlarında forma giyen Özer Hurmacı, şuanda 34 yaşında ve bonservisi elinde.

Olcay Şahan Yabancı kontenjanının gelmesi ile kulüp olması muhtemel en yüksek oyuncu kuşkusuz Olcay Şahan. Bu transfer döneminde büyük kulüplerinde takıma abilik yapar düşüncesi ile kadrosuna katmak istediği oyuncunun kısa sürede yeni takımının açıklanması bekleniyor.

Ataberk Dadakdeniz Bursaspor altyapısından yetişen ve A takıma yükselen Ataberk Dadakdeniz, Süper Lig kulüpleri için fırsat transferi olabilir.

Mehmet Ekici Trabzonspor, Fenerbahçe'ye gitmek için 6 ay futbol oynamamayı göze alan Mehmet Ekici, Sarı-Lacivertli formaya kavuştuktan sonra işler yolunda gitmemişti. Fenerbahçe'de istenmeyen adam konumuna gelen Ekici, ancak sözleşmesinin bitmesinin ardından kulüpten ayrıldı ancak henüz bir takımla anlaşamadı.

Orkan Çınar Transferi için Süper Lig kulüplerini peşinden sürükleyen Orkan Çınar'da kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. 25 yaşındaki oyuncu en son Ankaragücü macerasının ardından kulüp bulamadı.

Mirkan Aydın Alman altyapısı gören 34 yaşındaki gurbetçi futbolcu burada son olarak İstanbulspor forması giydi.

Rıdvan Şimşek Bir dönem Beşiktaş forması da giyen sağ bek oyuncusu son olarak Altay'da forma giymişti. 30 yaşındaki oyuncunun transfer dönemi bitmeden yeni takımına imza atması bekleniyor.

Volkan Şen (Adana Demirspor) Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımların formalarını giyen Volkan Şen, son olarak Adana Demirspor'da forma giymişti.

Ufuk Ceylan Galatasaray'dan sonra Başakşehir, Alanyaspor ve Malatyaspor formaları da giyen Ufuk Ceylan, şuanda 35 yaşında ve bonservisi elinde.

Ersan Gülüm Beşiktaş'ın başarılı dönemlerinde savunmanın bel kemiği olan Ersan Gülüm, Çin macerasının ardından Türkiye'ye döndü ancak istediği ortamı bulamadı. Son olarak Antalyaspor forması giyen oyuncu şuanda boşta.

Emre Güral Kendisinden Cenk Tosun performansı beklenen zaman zaman yükselen grafiğini istikrarlı hale getiremeyen Emre Güral, son olarak Ankaragücü forması giyiyordu. 32 yaşındaki forvet şuanda boşta.

Caner Arıcı 34 yaşındaki sağ bek oyuncusu TFF 1. Lig'in tecrübeli isimlerinden biri. 1. Lig'de kulüplerin rotasyon oyuncusu olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Oğuzhan Kayar 26 yaşındaki orta saha oyuncusu son olarak Sakaryaspor forması giyiyordu.