Spor

Sörloth: "Türkiye'de hiç yorulmuyordum"

Abone Ol

ALEXANDER SORLOTH'DAN AÇIKLAMALAR Sezon başında RB Leipzig'den Real Sociedad'a kiralık olarak transfer olan Alexander Sörloth, geleceğine dair soruları yanıtladı.

"HALA GELİŞEBİLİRİM" -En iyi Sörloth'u gördük mü? "Önceki birkaç maç benim için iyi geçti ve son maçta da bir gol attım. Şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum. Umarım henüz görmemişsinizdir. Birçok tecrübeli forvet ile birlikte çalışıyorum ve hala kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum."

"OYNAMAMA TAKINTIM YOK" -Çok fazla oynayamadığın için hayal kırıklığı yaşadın mı? "Öyle bir takıntım yok ancak tabii ki her zaman oynamak istiyorum. Yani bunu düşünerek moralimi bozmayı tercih etmiyorum. Ancak bir forvet oyuncusu için ne kadar çok sahada kalırsanız o kadar iyi tabii ki."

"İYİ BİR OYUNCU OLDUĞUMU BİLİYORUM" -Gol sayıların biraz düşük bu sezon. Bunun nedeni nedir? "6 golüm var bu sezon. Gençken gol atamadığımda deliye dönüyordum ancak artık bu durumun beni kötü etkilemesine izin vermiyorum. İyi bir oyuncu olduğumun farkındayım ve sayılara kafa yormayı artık bıraktım."

"GELECEĞİME SEZON SONU KARAR VERECEĞİM" -Real Sociedad'da mı devam edeceksin? "Bunu bilmiyorum. Şu an saha içine odaklanmış durumdayım ve bu tarz konuların dikkatimi dağıtmasına izin vermek istemiyorum. Sezon sonu geldiğinde menajerimle oturup bir karar vereceğiz."

"BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİNDEN HABERİM YOK" -Beşiktaş'ın seninle ilgilendiği haberleri doğru mu? "Hiçbir fikrim yok, ben görmedim bu haberleri. Zamanımı bu tarz konularla harcamak istemiyorum. Dediğim gibi sezon sonu ne olacağını göreceğiz."

"YENİ ÜLKELERE GİTMEYİ SEVİYORUM" -26 yaşında olmana rağmen birçok kulüpte forma giydin. Biraz istikrara ihtiyacın olduğunu düşünüyor musun? "Yeni ülkeler keşfetmeyi seviyorum. Ben sabırlı bir insanım ancak tek isteğim futbol oynamak. Oynayamadığım bir kulüpte olduğum zaman ayrılmak için harekete geçiyorum."

"HAREKETLİ OYNAMAYI SEVİYORUM" -İnsanlar senin eski tarz bir forvet olduğunu düşündü ancak sen daha hareketli bir oyuncu olduğunu gösterdin. Bunu nasıl yorumlarsın? "Gittiğim her takımda yaşadığım bir durum bu. Beni sahada gördükten sonra insanların fikirleri değişiyor. Fiziki yapımın aksine savunma arkasına koşu atarak oynamaktan daha çok keyif alıyorum."

"PİŞMANLIĞIM YOK" -Oynadığın bunca kulüp içinde hiç pişmanlık duyduğun var mı? "Hayır, gittiğim her kulüpte mutluydum. Futbolda neler olacağını bilemezsiniz ancak hiçbir kulübe gittiğim için pişmanlık duymadım. Aldığım kararları almamış olsaydım belki şu an bu konumda olamayacaktım."

"TÜRKİYE'DE HİÇ YORULMUYORDUM" -Türkiye'de tam 33 gol atmayı başardın. Bunu nasıl yaptın? "Benim için gerçekten inanılmaz bir sezondu. Harika bir takımımız vardı ve takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyordu. Maçlardan önce kız arkadaşım ve babamla konuştuğumda "Yine 2-3 gol atarım herhalde" diyordum. O sezon hiçbir zaman yorulduğumu hatırlamıyorum."