Siyaset

Sinemalar kapılarını açıyor: Temmuz ayında vizyona girecek filmler

Abone Ol

Pandemiyle gelen yasakların ardından sinema salonları yarın vizyona girecek yeni filmlerle birlikte açılıyor. Bizde sizler için vizyona girecek filmleri derledik:

Fast & Furious - 2 Temmuz 2021 Konusu: Cipher, Dom ve ekibinden intikam almak için Dom'un küçük kardeşi Jakob'dan yardım ister. 3 ve 6'nın yönetmeni Justin Lin'in yönetmenliğinde geçen filmde Vin Dizel, michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster ve Charlize theron başrollerde.

Cruella - 2 Temmuz 2021 Konusu: Asi ve kendine has genç bir kadın olan Estella, zeki olduğu kadar yaratıcıdır ve en büyük hayali kendi adına bir moda markası yaratmaktır. Bir grup genç hırsızla arkadaş olmaya başlayan Estella, bu işleri yaptıkça kendindeki karanlık tarafı fark eder. Londra sokaklarında kendilerine yeni hayat inşa etmeye başlayan bu ekip sayesinde Estella planlarını kurmaya başlar. Bir gün Estalla’nın modaya olan tutkusu ve tarzı Baroness von Hellman’ın ilgisini çeker. Kötü kalpli bir moda efsanesi olan Hellman ve Estella arasındaki ilişki giderek zıtlaşır. Estella zamanla kendi içindeki karanlık tarafı benimser ve intikam dolu Cruella ortaya çıkar.

Lux Æterna - 2 Temmuz 2021 Konusu: İki aktris, Béatrice Dalle ve Charlotte Gainsbourg, bir film setinde cadılar hakkında hikayeler anlatıyorlar - ama hepsi bu değil. 'Lux Æterna' aynı zamanda sinema, film sevgisi ve film setindeki çatışmalar üzerine bir denemedir.

Undine - 2 Temmuz 2021 Konusu: Undine, Almanya'da Berlin’in kentsel gelişimi hakkında konferanslar veren, sunumlar yapan bir tarihçidir. Sevdiği adam onu terk ettiğinde antik bir efsane onu ele geçirir. Şimdi Undine, ona ihanet eden adamı öldürmek ve suya geri dönmek zorundadır.

Salinger Yılım - 2 Temmuz 2021 Konusu: 1990’ların sonuna New York’ta yaşayan genç ve yaratıcı bir yazar, ünlü bir yazar olan J.D. Salinger’ın ajansında bir işe girer. Enteresan ve gelenekselci patronu, ona Salinger’ın hayran mektuplarını cevaplama görevi verir. Bu sırada Joanna ise kendi sesini ve tarzını bulmaya çalışmaktadır.

Ehrimen: Kanlı Yol - 2 Temmuz 2021 Konusu: Filmde korku filmi çekmek için bir Anandolu kasabasına giden bir grubun hikayesi anlatılıyor. ''Kanlı Yol'' adında bir korku filmi çekmek isteyen ekip, çekimlerin başlayacağı günün gecesinde aynı kabusu görür ve bunun üzerine ekibin büyük bir kısmı bu olaydan tedirgin olarak İstanbul'a geri döner. Ancak ekibin küçük bir kısmı olayı araştırmak için kasabada kalmaya karar verir.

Relic - 2 Temmuz 2021 Konusu: Büyükanne Edna açıklanamayacak şekilde ortadan kaybolur. Bu olay üzerine kızı Kay ve torunu Sam, çürümekte olan eski evlerine döner ve burada Edna’ya ait ipuçları aramaya karar verir. Edna, kaybolduğu gibi gizemli bir şekilde geri döner. Kay ise annesinin nerede olduğunu söyleyemediğinden ya da söylemek istemediğinden şüphelenir. Edna’nın davranışları bir anda çok şiddetlenmeye başlar ve Kay ile Sam onun evde bulunan bir varlık tarafından ele geçirildiğini düşünmeye başlar.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları - 2 Temmuz 2021 Konusu: Her yıl Kıbrısta düzenlenmekte olan liselerarası bilgi yarışmasına, bu yıl Özel Çamlıca Lisesi öürencileri de katılmaya hak kazanır. Ancak Fen bölümünden seçilen 4 başarılı öğrencinin yerini Hababam sınıfından 4 öğrenci alır. Yarışma umurlarında olmadan, güzel bir tatil yapmanın hesabında olan 4 kafadar bu tatilden güzel bir ders alarak döneceklerdir.

Black Widow - 9 Temmuz 2021 Konusu: Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasındaki zaman dilimine odaklanacak olan Black Widow solo filminde Black Widow yani Natasha Romanoff geçmişiyle yüzleşmek için evine dönmek zorunda kalıyor. Doğumunda Kara Dul yani Natasha Romanov, KGB'ye verilir ve örgüt onu nihai ajanı olması için yetiştirir. SSCB dağıldığında hikaye, serbest çalışan bir ajan olduğu günümüz New York'una taşınırken hükümet onu öldürmeye çalışır.

Korku Seansı 3: Katil Şeytan - 9 Temmuz 2021 Konusu: Gerçek hayattaki paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ı bile şok eden ürpertici bir cinayet ve bilinmeyen güçlerin kötülük hikayesi. Dosyalarında ki en şaşkınlık yaratıcı vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verdikleri savaş ile başlar, daha sonra ise önceden gördükleri her şeyin ötesine geçen olaylar yaşanmaya başlar. Bu olaydan sonra ABD tarihinde ilk defa bir cinayet zanlısı savunmasında ruhunun şeytan tarafından ele geçirildiğini iddia etmiştir.

Supernova - 9 Temmuz 2021 Konusu: Sam ve Tusker 20 yıldır birbiriyle beraberdir. İngiltere’yi bir uçtan diğerine karavanları ile dolaşarak ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret ederler. 2 yıl önce Tusker’a demans(bunama) hastalığının erken safhasında olduğu tanısı konur. Bu andan itibaren birlikte geçirdikleri her an daha değerli bir hal almaya başlar.

Düşler Ülkesi - 9 Temmuz 2021 Konusu: Eğlenceyi seven Sihirbaz Dave, hava durumunu tahmin etmek için kulübesinden çıkar, sadece sevgili Bucketville kasabasının değiştiğini keşfetmek için! Çiçek açan çiçeklerin aroması yerini talaş kokusuyla değiştirmeye başlar ve gökyüzü bulutludur! Sihirbaz Dave ve arkadaşları korkunç bir haberi ortaya çıkarırlar: Bay Karınca yiyen, kasabayı yeni satın almıştır ve büyük bir alışveriş merkezine dönüştürmeyi planlamaktadır!

Sessiz Bir Yer 2 - 16 Temmuz 2021 Konusu: Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir güç, insan ırkını yeryüzünden silmek üzere olmasını konu alıyordu. Bu kaos içerisinde 4 kişilik Abbott ailesine odaklanan filmde, aile hayatını sürdürmek için büyük bir sessizlik içinde yaşamak zorundaydı. Sessiz Bir Yer 2’de ise ilk tehlikeden kurtulan aile, aslında kurtulduklarının karşı karşıya oldukları tek tehlike olmadığını farkedecektir. Evin dışında onları bekleyen dehşet verici başka tehditler de vardır!

Çılgın Ortak - 16 Temmuz 2021 Konusu: -

Vay Babam Vay - 16 Temmuz 2021 Konusu: İsmet ölmüştür ve cenazesi için ailesi ve kasaba halkı toplanır. Eve gelen imam cenazenin ikindi namazına kadar defnetmeleri gerektiğini aileye söyler ancak İsmet’in kardeşi geç kalacağı için defin işlemi için beklemeye karar verirler. Bu sırada aile kendi içinde mirası nasıl bölüşeceklerini konuşur. Kimsenin bilmediği İsmet’in başka bir kadından olan çocuğu da gelince işler iyice karışır. Sefa ve Eyüp bu durumu anneleri Şerife’ye belli etmemeye çalışır. Tam işler düzen almıştır ki İsmet’in sevgilisi Ajda da eve gelir. Mirastan pay isteyen Ajda, payı alamadığı takdirde herkese her şeyi açıklayacağını söyler.

Druk - 23 Temmuz 2021 Konusu: Bir doğum gününde bir araya gelen 4 öğretmen, kanlarında doğuştan alkol eksikliği olduğu ve bu eksikliğin gün boyunca kontrollü alkol tüketimiyle kapatılması sonucu, insanın potansiyeline ulaşacağını ileri süren teoriden hareketle bir deneye girişirler. Hepsi lise öğretmenleri olan dört arkadaş, kanlarında sabit bir alkol seviyesi bulundurarak hayatlarını iyileştireceklerine dair bir teoriyi test ediyor.

Twist - 23 Temmuz 2021 Konusu: -

Plaza - 23 Temmuz 2021 Konusu: Atanamamış bir öğretmen olan Emre, ailesinin tavsiyeleri üzerine eğitimlerini tamamlar ve güvenlik görevlisi olur. Bir bankada çalışmaya başlayan Emre, bankanın onun çalışmasından memnun olmamasından dolayı yıllardır boş duran bir plazaya atanır. Emre İstanbul’da bulunan 27 katlı bu plazada 12 saati doldurmaya çalışır ve burada kendinden başka kimse yoktur. Bu görevi sırasında Emre kendini beklenmedik olayların ve karışık bir ilişkinin içinde bulur.

Jungle Cruise - 30 Temmuz 2021 Konusu: Nehir teknesi kaptanı Frank Wolff(Dwayne Johnson), bir bilim insanı olan Lily Houghton(Emily Blunt) ve kardeşi Hayat Ağacı'nı bulmak üzere yola çıkarlar. İyileştirici gücü olan bu ağacı bulmak o kadar da kolay olmayacaktır. Ormanda yol alan üçlü, karşılarına çıkan tehlikeli vahşi hayvanların yanı sıra Alman ekspedisyon ekibi ile mücadele etmek zorundadır.

StarDog and TurboCat - 30 Temmuz 2021 Konusu: Kaybolan sahiplerini bulmak için her yolu deneyen bir kedi ve bir köpeğin hikayesini konu alan filmde köpek Buddy ve kedi Felix yollara düşerler. Sahiplerini bulmak üzere çıktıkları heyecanlı yolculukta iki kafadar dostluğun gücünü öğrenecek aynı zamanda kendi içlerindeki yetenekleri de keşfedeceklerdir.

Lanetli Kardeş - 30 Temmuz 2021 Konusu: Sorunlu sanatçı Cassie gördüğü cinayet sanrıları ile, bunları resmederek başa çıkmaya çalışmaktadır. Ancak resmettiği olaylar gerçekleşmeye başlayınca, Cassie'nin sevdikleri tehlikye girer. Cinayetleri işleyen ile arasında bir bağ olduğunu anlayan Cassie, kendini kurtarmak ve cinayetleri durdurmak için geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Düş Kapanı - 30 Temmuz 2021 Konusu: Gail, yeni üvey oğlu Josh ile sonunda anlaşmıştır. Josh kötü rüyalar görmektedir ve bunu engellemek için gizemli yan komşusundan kötülükle dolu olduğunu bilmediği bir tılsım çalar. Ancak bu durumu daha da kötüye götürür. Josh ölmüş annesinin ona Gail’i öldürmesini emrettiği rüyalar görür. Josh’un babası geri döndüğünde o ve Gail oğullarının antik bir ruh tarafından ele geçirildiğinden kuşkulanırlar. Josh’un ya da kendi hayatlarını kurtarmak için acaba çok mu geçtir?