Siyaset

İşte Yusuf Yazıcı’nın yeni takımı; Trabzonspor ayrıntısı daha bomba

Abone Ol

Milli Takım'ın ve Lille'in başarılı futbolcusu Yusuf Yazıcı ile ilgili gündem yaratacak gelişmeler yaşanıyor. Lille ile ekonomik nedenlerde dolayı ayrılığı gündeme gelen yıldız futbolcu ile ilgili son gelişmeler haberimizde…

Son günlerde Fransız ekibi Lille ile ayrılığı gündeme gelen Yusuf Yazıcı cephesinde spor camiasının da merak ettiği gelişmeler yaşanıyor.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı Fransız ekibiyle yolları ayrılma ihtimali olan Milli futbolcu Yusuf Yazıcı’ya piyango vurdu.

Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve başarıdan başarıya koşan Yusuf Yazıcı için İngiliz devi devreye girdi.

Kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen İngiliz devi Arsenal, Yusuf Yazıcı konusunda kararını verdi.

İngiliz basınında yer alan haberde Yusuf Yazıcı’nın bu sezon gösterdiği performanstan övgüyle bahsedildi..

Ayrıca haberde Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ve Milan karşısında yaptığı hat trickler unutulmadı.

Bu sezon Lille'de gol yollarında etkili bir performans sergileyen 24 yaşındaki yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle çıktığı 36 maçta 14 gol kaydetti.

İngiliz ekibi Arsenal’de kiralık olarak forma giyen Martin Odegaard ile yollarının ayrılması durumunda Yusuf Yazıcı'ya anlaşma an meselesi.

Spor kulislerinde konuşulan iddialar arasında ise Arsenal, Yusuf Yazıcı'yı sezon sonunda kadrosuna katmakta kararlı.

Trabzonspor’un kasası dolacak Eğer, yıldız isim 60 milyon avroya satılırsa Lille Kulübü, anlaşma gereği 20'lik payı Trabzonspor'a vermek zorunda. Bu da 12 milyon avro demek.

Hatırlanacağı gibi Yusuf Yazıcı, 16,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında satılmış, bir sezonda 25 maç oynadığı için 1 milyon avro bonus alınmış ve ayrıca Edgar le de bonservisiyle gelmişti.