Spor

Giresunspor, Trabzonspor'dan 6 oyuncuyu istedi

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Bu sezon sergiledikleri performansla ligde kalmayı başaran GZT Giresunspor, gelecek sezon da aynı başarıyı sürdürüp Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor.

Ligin mütevazi takımlarından olan Giresunspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da bütçesi dahilinde oyuncuları kadrosuna katacak.

Karadeniz ekibinin başkanı Hakan Karaahmet, Trabzonspor'dan bazı oyuncuları kadrosuna katacaklarını açıklamıştı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Bordo-Mavili takımın 6 oyuncusunu transfer listesinin başına yazdı. İşte o isimler:

Bu isimlerden ilki, Trabzonspor'un geçen sezon bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jean Evrard Kouassi...

Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan bu ismin kiralama tekliflerini değerlendirebileceği konuşuluyor.

Geçen sezon kiralık olarak kadrosuna Diabate'yi katan Giresunspor, bu sezon cüzi bir bonservis bedeli ile oyuncuyu yeniden takıma kazandırmak istiyor.

Trabzonspor'un Brezilyalı orta sahası Flavio, Giresun'da bu sezon iyi işler yapmıştı. Oyuncudan memnun olan başkan ve teknik heyet Flavio'yu yeniden transfer etmek istiyor.

Karadeniz ekibi, Trabzonspor'un tecrübeli sol beki İsmail Köybaşı'ya da talip oldu.

Uğurcan Çakır'ın arkasında yedek bekleyen Erce Kardeşler'in de bu sezon takımdan ayrılması bekleniyordu. Geçen sezon Galatasaray'dan Okan Kocuk'u kiralayan Giresunspor, bu sezonda kaleyi Erce'ye emanet etmek istiyor.

Giresunspor'un diğer istediği oyuncu ise bu sezon takımdan ayrılacağını açıklayan Abdulkadir Parmak var. Oyuncuya Süper Lig'den başka takımlarından ilgisi yüksek.