Spor

Emre Belözoğlu'ndan transfer sürprizi! Hedef Trabzonspor'dan...

Devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayı planlayan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu gözünü Trabzonspor'un genç yıldızına dikti. Turuncu-lacivertli kulüp Belözoğlu'nun istediği üzerine transfer için harekete geçti. Başakşehir'e bu transferde Süper Lig'den iki de rakip var. İşte detaylar...

Abone Ol

BELÖZOĞLU KOLLARI SIVADI Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılan ve Aykut Kocaman'la yolların ayrılması sonucu Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, Ocak transfer dönemi için kolları sıvadı.

İLK TRANSFERİNİ BELİRLEDİ Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk 4 maçı kazanan turuncu-lacivertli ekipte, Kocaman'ın kadrosuyla yoluna devam ediyor. Genç teknik adam kendi ekibiyle yapacağı ilk transferler için harekete geçti.

GÖZÜ TRABZONSPORLU YILDIZDA Müthiş başarı grafiğini Ocak ayına kadar sürdürmek isteyen Emre Belözoğlu ara transfer dönemindeki ilk transferi için gözünü Trabzonspor'a dikti.

HEDEFTE YUSUF SARI VAR Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu devre arası transfer dönemi için Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Sarı'yı gözüne kestirdi.

SÜPER LİG'DEN 3 TALİP Karadeniz ekibinin genç oyuncularından Yusuf Sarı için Süper Lig ekiplerinin ilgisi artıyor. A Milli Takım kadrosuna da çağrılan gurbetçi futbolcuya Başakşehir'le beraber Süper Lig'den 3 takım talip oldu.

ADANA DEMİR VE ALANYA DA İSTİYOR Fanatik'in haberine göre; Yusuf Sarı'ya Medipol Başakşehir'in yanı sıra Süper Lig ekipleri Adana Demirspor ve Aytemiz Alanyaspor da talip oldu.

AVCI YERİ DOLMADAN BIRAKMAK İSTEMİYOR Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, ekstra bir yerli kanat transferi yapılmadan Yusuf’un ayrılmasına kesinlikle izin vermeyeceği öğrenildi.

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI Bordo-mavili yönetim hem Avcı'nın raporu hem de gelen transfer teklifleri nedeniyle Yusuf Sarı'yı kaybetmemek için genç futbolcuyla sözleşme yenileme görüşmelerini de hızlandırdı.

EMRE BELÖZOĞLU DOKUNUŞU Yusuf Sarı için en ciddi talip olarak görülen Başakşehir, 2 yıl önce Okan Buruk ile alınan şampiyonluk sonrası geçen sezon kabus yaşayan ve bu sezona da çok iyi başlayamadı. Turuncu-lacivertli ekip, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra Emre Belözoğlu ile anlaştı.