Magazin

Ebru Keskin Kim Kardashian'la anısını anlattı

Abone Ol

Uzun bir süredir Amerika'da yaşayan Almanya doğumlu şarkıcı Ebru Keskin Kim Kardashian ile ilgili bir anısını anlattı.

2006 yılında Kiss FM'in düzenlediği yarışmada Altın Mikrofon ödülünü almasıyla Amerikalı yapımcıların dikkatini çeken Ebru Keskin, ABD'de kaldığı süre içerisinde harçlığını çıkarmak için birçok farklı iş yaptığını söyledi. Keskin, ABD'deki yapımcısı Queen Latifah’ın sadece müzik değil, oyunculuk yeteneğinin de olması gerektiğini söyleyince bu yönde de kendini geliştirdiğini belirtti.

34 yaşındaki şarkıcı, setlere gittiği dönemde Paul Walker, Kim Kardashian, Lebron James ve Denzel Washington gibi birçok ünlü isimle tanışma fırsatı yakaladığını belirtti.

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian ile 'Temptation' filminde aynı seti paylaştığını dile getiren Keskin, Türkler hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı Kardashian'a hesap sorduğunu açıkladı.

'KARDASHIAN'I KENARA ÇEKTİM' Keskin, “Kim Kardashian’ı kenara çektim ‘Gerçekten Türkleri sevmiyor musun?’ diye sordum. O dönem sosyal medyasında paylaşımlar yapıyordu ve beni bu durum çok rahatsız ediyordu” şeklinde konuştu.

Şarkıcı, tepkisi karşısında Kardashian’ın şaşırdığını ve Vogue Türkiye için bir kapak çekimi yaptığını ama gelen tepkilerden dolayı geri çektiklerini söylediğini anlattı.

'ÇOK ÜZÜLDÜM, BEN İNSAN AYIRMAM' Ebru Keskin, “Çok üzüldüm. Ben insan ayırmam, dili, dini, ırkı hiç fark etmez. Ailemden ben böyle gördüm. Öncelik insan olmakta” ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılık haberlerinden sonra yeni ilişkileriyle sık gündeme geliyorlar. Kardashian'ın son yılların parlayan komedyeni Pete Davidson ile yeni bir ilişkiye başlamasının ardından West, reality show yıldızını takipten çıkardı.