Siyaset

Didem Soydan yatak odası sırrını ifşa etti! 'Fantezilerim İçin..'

Abone Ol

Ünlü model Didem Soydan, YouTube’da yayınlanan Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen programına konuk oldu. 37 yaşındaki modelin özel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflar programa damga vurdu.

Programda oldukça samimi açıklamalar yapan Soydan’ın özel hayatıyla da ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Oyuncu Burak Deniz ile yeni bir aşka yelken açan ünlü model Didem Soydan, YouTube’daki Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen programına konuk oldu.

SEVGİLİ SEÇİMİNDE BURÇLARA DİKKAT EDİYOR Sevgili seçimlerinde burçlara dikkat ettiğini ifade eden Soydan, “Belli burçlar benim hayatımda yok. Hayatımda olan insanların hepsi eylül-ocak arası doğmuştur” diye konuştu.

“BENİM İÇİN TRAVMADIR..” Lise yıllarından bahseden 37 yaşındaki model, “Lisede zayıflıktan ölüyordum, 35-40 kilo kadardım. Okulun en havalı kızları marka bot giyiyor. Tıknaz kısa boylular. Ergenliğe benden daha önce girmişler, ben ise Safinaz. Annemle bot almaya gittik. Çubuk kraker o botun içine girer mi? Ayakkabıcıya da rezil oldum. Bu benim için travmadır” dedi.

“BU KONUDA GİZLİ SAKLIM YOK..” Cinsel yönelimi hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Soydan, "Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar tabii ki oldu. Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor. Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu. Ama mesela New York'tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti” dedi.

“OLURSA HEMEN SÖYLERİM..” Soydan sözlerine şöyle devam etti: "Lezbiyenlerden paragraflarca mesajlar alıyorum. Çoğu benim gizlediğimi düşünüyor ve doğru yola gelmeye çağırıyor. Bugüne dek öyle bir ilgim olmadı. Olursa hemen söylerim.”

“FANTEZİLERİM İÇİN ÖZEL AYAKKABILARIM VAR..” 37 yaşındaki model, “Eve ayakkabınlarınla girer misini?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

“Eve ayakkabıyla girmem” diyen Soydan, “Ama fantezilerim için, gerekli anlar için özel ayakkabılarım” sözleriyle yatak odası sırrını ifşa etti.