Spor

Beklenen oldu! Alexander Sörloth Süper Lig’de – Golcü ismin menajeri İstanbul’a geldi

2019-2020 sezonunda attığı 24 golle Trabzonspor'da gol kralı olan ve kariyerinin zirvesini gören yıldız golcü Alexander Sörloth uzun bir aranın ardından Süper Lig’e dönüyor. Birçok kulübün peşinden koştuğu Alexander Sörloth son kararını verdi. İşte yılın transferinin tüm detayları…

Abone Ol

Süper Lig’de bir dönem Trabzonspor’da fırtınalar estiren Kuzeyin oğlu olarak anılan Alexander Sörloth Süper Lig’e dönmek için gün saymaya başladı.

Trabzonspor’da oynadığı dönemde kariyerinde zirvenin en yüksek seviyesine ulaşan tecrübeli golcü Alexander Sörloth 24 gol atarak o dönem gol krallığı unvanını da almıştı.

Ancak Trabzonspor'dan gittiği Leipzig'de bir türlü aradığı başarıyı yakalayamayan Alexander Sörloth Real Sociedad'a kiralanmıştı

Başarılı performansının ardından birçok takımın radarında olan Alexander Sörloth Süper Lig’e dönmek için gün saymaya başladı.

Ülkemizde özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin çok yakından ilgilendiği Alexander Sörloth ile ilgili son detayları ise sizler için araştırdık.

Yakından takip edenlerin de bildiği gibi Beşiktaş yıldız golcü Alexander Sörloth ile çok yakından ilgileniyor ve bir an önce bu transfere nokta koymak istiyordu.

Olumsuz gelişmeler sürüyor olsa bile Beşiktaş, Alexander Sörloth transferinden hiçbir zaman geri adım atmadı

Gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta bir kez daha Norveçli golcü için hamle yapılacak.

Tecrübeli golcü Alexander Sörloth'un İstanbul’a gelen menajeri Wivestad’la da pazarlıklar sürüyor. Beşiktaş’ın 3 yıllık sözleşme karşılığında oyuncuya vermeyi düşündüğü maaş ise sezon başına 2.5 milyon euro.

Norveçli golcünün transferini bir an önce bitirmek isteyen siyah-beyazlılar, Leipzig'e 6 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önermişti.

Alman ekibinin, diğer taliplilere göre Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak baktığı öğrenildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'a davet ettiği Sörloth'un menajeri Morten Wivestad, Türkiye'ye geldi ve pazarlıklar başladı. Beşiktaş, sezon başına 2.5 milyon eurodan 3 yıllık mukavele yapmayı planlıyor.

Görüşme önceliğini siyah-beyazlılara veren Wivestad'ın, Fenerbahçeli idarecilerle bir araya geleceği belirtildi. Sörloth transferinin birkaç hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.