Magazin

Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor'da cinsellikle alakalı soruları yanıtladı

Abone Ol

Survivor yarışması ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu yarışma günleri ile ilgili çok özel detayları paylaştı.

Survivor 2020 Gönüllüler takımında yer alan güzel yarışmacı Ayşe Yüksel ile arasında yaşanan gerilime açıklık getirdi.

Ayşe ile barışmayacağını söyleyen Aleyna, "Hayatımda ilk defa asla barışmayacağım dediğim insanlar oldu ve Ayşe onlardan biri. Ailevi olaylar çok oldu yeniden konuşmak istemiyorum hakaretler var. Barışsak da görüşeceğim biri değil. Kötü bir şey hissetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Ada hayatı ile merak edilenleri anlatan Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor'ın kurgu olmadığını üstüne basa basa söyledi.

Televizyon izlerken böyle de değildir dediği şeylerle ilgili konuşan Kalaycıoğlu, 'yemek ve tuvalet vardır diye düşünüyordum ama gerçekten yokmuş' dedi.

'Çok leş kokan var mıydı?' sorusuna Kalaycıoğlu, 'Hepimiz kokuyorduk. Ben bir başkasına kokuyorum, bir başkası bana kokuyor.' şeklinde cevap verdi.

Adada yarışmacılar tuvaletini nereye yapıyor sorusuna başarılı yarışmacı, "Herkesin tuvalet alanı farklı gibi gözüküyor ama ortak. Herkesin gittiği bir yol var. O yolda sola sapan sağa sapan var. Tuvaletini yaparken bir başkası tuvaletini yapmaya geldiğinde çok sessiz olmalısın. Yoksa yakalanırsın. Birkaç kez başıma geldi, patika yolumuz var. Orası yürüme yolu. Oraya tuvalet yapılmaz. Gece giderken fışık diye basıyorsun." ifadelerini kullandı.

Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor'ın birleşme partisinde otelden alıp adaya getirdiği şeyi de açıkladı.

Aleyna, "Ceza aldık. Yasaklı madde çaldım açıklayamıyorum onu, otelde sakladık bulamadılar. Sahilde açıldık Romanya kampına yaklaş orada güvenliğe yakalandık. Yasaklı madde değil de alkol Acun abi öyle deyince açıklayamam." dedi.

Survivor adası ile ilgili en merak edilen sorulardan biri de cinsellikti.

'Survivor'da yarışmacılar arasında cinsel bir yaklaşım oldu mu?' sorusuna yanıt veren Kalaycıoğlu, "Benim tanıklık ettiğim olmadı. Ama zaten şu çok garip geliyor bana. Kokuyorsun, açsın. Şimdi biz adet filan olamadığımız için bizim erkeklik hormonu çok fazla baskılanıyor. O yüzden olamıyoruz. Hormonel çok dengesizlikler oluyor. O an kimin aklına böyle bir şey gelir bilmiyorum." dedi.

Adada yarışmacılar arasında mastürbasyon yapan oluyor muydu? sorusuna şaşıran Aleyna Kalaycıoğlu bu soruya yanıt vermekten kaçındı.