Spor

Abdullah Avcı gelecek sezonun planlamasını yaptı: O isimleri takımda tutacak

Abone Ol

Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'da gelecek sezonun planları yapılmaya başlandı.

Trabzonspor'un kurmayları ile sık sık iletişim halinde bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, gelecek sezon baz oyuncuların da takımda kalmasını istedi. İşte o oyuncular:

Dorukhan Toköz: Beşiktaş'ta sözleşmesinin sona ermesinin ardından takıma kazandırılmasında önemli rol oynayan Abdullah Avcı, sahanın neredeyse her yerine oynayabilen joker oyuncunun gitmesini istemiyor. Oyuna dinamizm katan milli oyuncunun Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde takımın en büyük kozu olacak.

Uğurcan Çakır: Kaleyi devraldığı günden beri önemli kurtarışlarla takımı ayakta tutan Uğurcan Çakır da Avcı'nın vazgeçmek istemediği isimlerden biri. Deneyimli teknik adam, 26 yaşındaki oyuncuyla konuşup en az bir yıl daha takımda kalmasını isteyecek.

Anthony Nwakaeme: Trabzonspor'un skora en yüksek katkı veren isimlerinden biri olan Anthony Nwakaeme, Avcı'nın gelecek sezon sahada en büyük kozlarından biri olacak. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncunun takımda kalmasını isteyen deneyimli teknik adam, oyuncunun takım organizasyonunda önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Abdülkadir Ömür: Yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından Abdullah Avcı ile küllerinden doğan Abdülkadir Ömür de gelecek sezonun kemik kadrosunda yer alacak. Genç oyuncuya gelen tekliflerin düşük olması ve yabancı kuralı, Ömür'ün transferinin önüne geçiyor.

Djaniny: Abdullah Avcı'nın öve öve bitiremediği Djaniny'de gelecek sezon takımda kalması planlanan isimlerden biri. Bedelsiz olarak kadroya katılan oyuncu, ilginç oyun tarzı ve enerjisi ile takıma dinamizm katıyor. Takımla uyumu dikkat çeken oyuncunun ilerleyen yıllarda takıma çok şey vereceği düşünülüyor.

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bu isimlerin yanı sıra Denswil, Bakasetas, Cornelius gibi isimlerin de takımda kalması konusuna olumlu bakıyor.