Fenerbahçe’nin Süper Lig’de kendi sahasında Galatasaray ve kupada Başakşehir’e yenilerek elenmesi teknik direktör Erol Bulut’un geleceğinin tartışılmasına neden oldu. Oynanan futbolu eleştiren taraftarlar sosyal medyada Bulut’u Trend Topic yaparak genç hocaya sert eleştirilerde bulundu.

Karagümrük çıkış maçı


Fenerbahçe’de yönetim kötü gidişatın ardından durum değerlendirmesi yaptı. Şampiyonluk yarışının içinde olan sarı lacivertliler 46 yaşındaki çalıştırıcıya destek verme kararı alırken cumartesi günü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Fatih Karagümrük maçı ile birlikte yeniden çıkışa geçileceğine inanılıyor.


Mesut 11'de


Fenerbahçe’de Fatih Karagümrük karşısında teknik direktör Erol Bulut, Mesut Özil’e 11’de forma vermeyi planlıyor. Luiz Gustavo’nun yokluğunda orta saha Ozan Tufan-Jose Sosa ikilisinden oluşacak. Kanatlarda Enner Valencia ile Bright Osayi Samuel görev alacak ve forvette ise Mame Thiam’ın forma giymesi bekleniyor.

İrfan Can müjdesi

Fenerbahçe’nin Başakşehir’den 7 milyon Euro karşılığında ara transferde kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci’nin gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Göztepe maçında 21 kişilik kadroda olması hedefleniyor. Bireysel çalışmalar yapan tecrübeli orta saha oyuncusu bir değişiklik olmadığı takdirde sarı lacivertli forma ile Göztepe karşısında süre alacak.

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR