Haberlobi - Spor Servisi // Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un dün düzenlediği basın toplantısında sarfettiği sözler Trabzonspor camiasında tepkiyle karşılandı.

Trabzonspor Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Selahattin Bahadır, Koç'un açıklamalarına sessiz kalmadı. Bahadır, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç'un Trabzonspor'un büyüklüğünü kabul etmesi güzel bir tespittir. Bu açıklamalar Fenerbahçe camiasının da Trabzonspor’un büyüklüğünü kabul etmesi yönünde bir tavsiye niteliğinde metindir. Zaten sayın Ali Koç, bu sene Trabzonspor’un en iyi futbol oynayan takım olduğunu ve şampiyonluğu hak ettiğini yakın zamanda söylemişti. Belli ki Fenerbahçe camiası kendisini yolcu etmeye hazırlanıyor. Şimdi kendi söylediklerini inkar ediyor. Bu üslup, Koç camiasına da yakışmıyor. İstanbul, Anadolu’nun ortak şehridir, orada çok nadide Süper Lig takımları ve o Süper Lig takımlarının Trabzonlu yöneticileri var. Sayın Koç babasından kalan mirasa sahip çıkabilir ama Fatih Sultan Mehmet’in Türklere emanet ettiği şehrin sahibi gibi konuşamaz.”