İYİ Parti Trabzon İl Başkan adayı Fatma Yıldız Başkan “Ben bu dönemi, bu kutlu davaya aday olmak için geçirdiğim şeffaf çalışma süreci olarak tanımlıyorum” dedi. 

Fatma Yıldız Başkan açıklamasında şunları söyledi: 

“Kıymetli Arkadaşlar;

Son dönemde teşkilat mensuplarımızdan İYİ Parti Trabzon İl Başkan adaylığı ile ilgili aldığım telefonlar ve yerel basının yine İl Başkan adaylığı ile ilgili şahsıma gösterdikleri teveccüh beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. 

Bu gelişmeler üzerine bir açıklama yapma gereği hissettim. 

Kıymetli arkadaşlar; öncelikle bu kutlu görev için şahsımın gündeme gelmesi konusunda yaşadığım gururu belirtmek isterim. Bizler İYİ Parti Ailesi olarak her zaman bir ve beraberiz. Bu göreve talip olmak öncelikle teşkilatlarımızın olurunu almaktan geçiyor. Bugün il başkanımız ile bir görüşme sağladım, kısa bir süre içerisinde belediye başkanımızla, 18 ilçe başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle ve teşkilat mensuplarımızla görüşmelerimi gerçekleştirip istişarelerde bulunacağım.

Kendime bir çalışma takvimi oluşturdum. Görüşmelerimi tamamladıktan sonra yakın bir süre içerisinde bir değerlendirme ile basın mensuplarımızla buluşup, konuyla ilgili açıklama yapacağım.

Bu bir adaylık açıklaması olarak kabul edilebilir fakat ben bu dönemi, bu kutlu davaya aday olmak için geçirdiğim şeffaf çalışma süreci olarak tanımlıyorum.

Alllah’ım hakkımızda hayırlı olan ne ise bizlere onu nasip etsin. 

Herkese saygı ve selamlarımı iletiyorum.”