Evde ek iş olarak çalışmak isteyenlere İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapılıyor. İlana göre Evde ek iş yapmak isteyen kişiler bu alanda işçi alımı başvurusu yapabilecekler. İŞKUR üzerinden web sitesinde yayınlanan paketleme işi ilanları, evde çalışarak 2500 TL ile 6000 TL kadar ek kazanç elde edilebileceği belirtildi.

Bulunduğunuz şehirde başvuru için açık durum bulunuyorsa İŞKUR danışmanınızdan bilgi alınız. Sisteme kayıt olmanız halinde, sizlere gerekli olacak şekilde yönlendirilmeler ile rahatlıkla iş bulabilirsiniz.

Ek İşçi Olarak Kimler Başvuru Yapabilir;

Erkek adayların askerliğini yapmış olması veya çağına gelmemiş olması gerekmektedir.

18 yaşını doldurmuş olup 50 yaşını doldurmamış olmak.

Affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı suçlar işlememiş veya bundan ceza almamış olmak anayasal suç işlememiş veya bundan ceza almamış olmak, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar işlememiş olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Kamu haklarından mahrum olmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU

Başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Sisteme giriş yapan kişi part-time seçeneğini kullanması gerekiyor.