Ekranların ilgi ile takip edilen programı Esra Erol'a Mustafa-Gülşen Yoldaşer çifti damga vurdu.

Esra Erol canlı yayını sona ermesinin ardından ortalık karıştı.

Mustafa Yoldaşer, eşi Gülşen Yoldaşer'in 50 gündür kayıp olduğunu öne sürerek programa başvurdu. 3 çocuğu ile bir başına kaldığını anlatan Mustafa Yoldaşer, eşine büyü yapıldığını iddia etti.

mustafa-gülşen-2

Gülşen Yoldaşer ile Mustafa Yoldaşer, Esra Erol'un programında yüz yüze geldi. Canlı yayının sona ermesinin ardından Gülşen Yoldaşer sinir krizi geçirdi.

gülşen-yoldaşer-2

Eşinin boşanma isteğini reddeden Mustafa Yoldaşer, "Seni boşamıyorum başkalarının etkisi altında kalıyorsun. Serpil Hanım ve çevresindekilerin etkisi altında kalıyor. Serpil Hanım neden şimdi iyi davranıyor? Çünkü ilerisi için planları var. Yaşlı kadınları götürmüyor da neden genç kadını getiriyor. Kötü yolda kullanacaklar." dedi.

"KOCAN KEL OLDU, KOCANI SEVME"
Bunların psikoloji bozuldu depresyondalar. Tedavi edilip yeniden ailelerine kazandırılması lazım. Ben eşimi iyi tanıyorum. Normalde benim işim böyle biri değildir. O kadınlar yüzünden özgür yaşamaya çalıştı. Kadınlar dedi; 'Kocan kel oldu. Yanına yakışmıyorsun. Kocanı sevme' diyerek onu kandırdılar. Sen iyi değilsin." ifadelerini kullandı.

Yayının sona ermesinin ardından Gülşen Yoldaşer sinir krizi geçirirken; sağlık ekipleri genç kadına müdahale etti.

İlgili bölümü buraya tıklayarak izleyebilirsiniz