Esra Erol'da bugün bir ilk yaşandı. Bugün 8,5 aylık hamile Dilek Hanım'ın ani doğum haberi stüdyoda heyecan yarattı. Dünkü yayına katılarak eşi Mehmet Can Kara ve kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ile sorunlar yaşadığını dile getiren Dilek Hanım'ın haberini eşine Esra Erol verdi. Dilek Hanım'ın eşi Mehmet Bey, canlı yayında haberi alır almaz gözyaşlarına boğuldu. İşte ayrıntılar!

Dilek Hanım, dün Esra Erol canlı yayınına katılarak eşi Mehmet Can ve kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ile problemler yaşadığını belirtti.

8,5 aylık hamile olan Dilek Hanım, eşi Mehmet Can Kara'nın Hülya Kırlangıç'ın sözünden çıkmadığını, tüm parasını annesine verdiğini belirtti.

Dilek Hanım, "Eşim bütün parayı annesine veriyor. Ben aylık 50 TL istedim, bana çok gördü. Bir gün hamburger aşerdim 'Dilek 30 TL hamburger' diyerek reddetti" ifadelerini kullandı.

Eşinin kendisine "Sen katilsin, ilk çocuğu düşürdün" dediğini belirten Dilek Hanım, bu bebeği eşinden şiddet gördüğü için düşürdüğünü söyledi.

Eşinin 1 hafta kendisi ile konuşmadığını dile getiren Dilek Hanım, şunları söyledi: "Sen benim belime vurdun diye ben o çocuğu düşürdüm' dedim. Ancak eşim 'Sen bunu kanıtlayamazsın' dedi"

Bugünkü canlı yayında ise bir ilke imza atıldı. Apar topar hastaneye kaldırılan Dilek Hanım'ın bebeği dünyaya geldi.

Mehmet bebeğini ilk kez Esra Erol'da gördü. Dilek ve bebeği canlı yayına bağlandı.

Canlı yayına bağlanan Dilek Hanım, yardımlarından dolayı Esra Erol ve ekibine teşekkür ederken yaşadığı duyguları dile getirdi.

Mehmet Bey, haberi Esra Erol'dan öğrenir öğrenmez gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Bey'in, "Karımın doğum yaptığını şimdi duydum!" sözleri ise herkesi şoke etti.