İçişleri bakanı Süleyman soylu Eskişehir ziyareti sırasında Eskişehirspor’u da ziyaret etti.

Eskişehir basınında çıkan haberlerde, Trabzonspor’un borcu için Bakan Soylu’dan yardım istendiği yazıldı.

6b00d120289ee25d5688c3324245a041

Haberde şu ifadeleri kullanıldı:

Süleyman Soylu Eskişehirspor tesislerini ziyaret etti. Trabzonlu olan Süleyman Soylu'ya Trabzonspor konusunu Eskişehirspor yönetimi tarafından aktardı.

Eskişehirspor yönetimi Süleyman Soylu'ya Trabzonspor konusunu aktardı

2015 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi, Trabzon milletvekili olarak Meclis'e girdi. Bakan Süleyman Soylu, 25 ve 26. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekiliği yapmıştı.

074475efbeaf0dc3ae8ef00fb765c9ea

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Eskişehir programı çerçevesinde Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da yer aldı.

Eskişehirspor yönetiminin Aslen Trabzon Of'lu olan Bakan Süleyman Soylu'ya transfer tahtasının açılabilmesi için Trabzonspor dosyasında sıkıntı yaşandığını ve bu konuda yardım gerektiğini bildirdiği öğrenildi. Bakan Süleyman Soylu'nun da konuyu araştıracağı bilgisine ulaşıldı.

Eskişehirspor'un Trabzonspor'a 400 bin Euro civarında bir borcu bulunuyor. Eskişehirspor yönetimi Trabzonspor ve diğer alacaklılardan geçici imza alamazsa devre arasında transfer yapamayacak.

eskisehirhaber.com