Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Bugüne ertelenen karşılaşma saat 20:30'da başlayacak.

Karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor kafilesi rötarlı olarak Gaziantep'e ulaştı. Kafilede Djaniny, Bakasetas, Siopis ve Trondsen yer almadı. Sakatlığı geçen ve Beşiktaş maçının kadrosunda buluan Marek Hamsik ve Vitor Hugo da kafilede yer aldı. İki oyuncunun da karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

abdullah-avcı-1000x700-2-nisan

Şampiyonluğuı bir an önce garantilemek isteyen Abdullah Avcı, oyuncularına 'şampiyon gibi oynayın' talimatı verdi. Son haftalarda kaybedilen puan kayıplarını telafi etmek isteyen Fırtına, bu maça da hızlı başlamak istiyor.

İlk 15-20 dakikalık bölümde rakip kaleyi abluka altına almak isteyen Karadeniz Fırtınası, Alanyaspor maçında olduğu gibi bu maçı da ilk yarı da çözmek istiyor. Rakip Gaziantep'te Hamza Medyl'in yokluğunda savunmada daha ağır bir oyuncu olan Ertuğrul Ersoy'un oynayacak olması da Avcı'nın 'rakibin zaafları' listesinde en başta yer alıyor.

trabzonspor antrenmanı medya ekibi (5)

Trabzonspor, bu maçı kazanıp İH. Konyaspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Bu maçı kazanması halinde puanını 74'e yükseltecek olan Bordo-Mavililer; Konyaspor'un Rize deplasmanından puansız dönmesi halinde 33. haftadaki Fatih Karagümrük maçını 'şampiyonluk maçı' yapacak. Bu karşılaşmada Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

erol-bulut-1000x700

Ligin orta sıralarından bulunan Gaziantep FK'da Erol Bulut, oyuncularına Trabzonspor'un oyun planını ezberletti. Son haftalarda 3'lü savunmaya karşı Bordo-Mavililer'in zorlandıklarını tespit eden deneyimli teknik adamın amacı kanat organizasyonları ile lideri yıkmak. Buna karşın Erol Bulut, orta saha oyuncularına güçlü kalıp, oyunu kanatlara yönlendirin talimatı verdi.

Süper Lig'de 40 puanla 14. sırada bulunan Gaziantep ekibi, karşılaşmayı kazanması halinde 10. sırada bulunan Fatih Karagümrük'ün yerine geçebilir. Orta sıralardaki puan farkının az olması ev sahibini iştahlandırıyor.

gaziantep-fk-1000x700-1