Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Seyirci kısıtlamasının kalkmasının ardından Bordo-Mavililer, dolu tribünlere karşı oynayacak.

Bu akşam oynanacak maç öncesi Avcı stratejilerini belirledi, muhtemel 11 ise şu şekilde ortaya çıktı.

Kalede kart cezalısı Uğurcan Çakır'ın yerine bu akşam Erce Kardeşler'in oynaması bekleniyor. Erce'nin yedeğinde ise genç isimler Muhammet Taha Tepe ve Arda akbulut yer alacak.

Savunmanın sağında sakatlığını atlatan Bruno Peres, stoper hattında Edgar - Hugo ikilisi sol bek pozisyonunda ise Anders Trondsen'in oynamasına kesin gözle bakılıyor.

Orta saha mevkisinde ise Berat Özdemir'in oynamasına kesin gözle bakılırken, Hamsik ve Bakasetas'ın durumlarının belirsizliği Avcı'yı rotasyona itebilir. Hamsik ve Bakasetas'ın yokluğunda deneyimli teknik adam şu ihtimalleri değerlendirecek. Hamsik'in yerine sağ bekte Peres'in yokluğunda sağbekte görev alan Dorukhan görev alabilir. Dorukhan'ın görev alması durumunda yabancı kısıtlaması nedeniyle eli rahatlayacak olan Avcı'nın diğer tercihi ise taraftarın kısa sürede gönlünü kazanan Manolis Siopis.

Hamsik'in oynamaması halinde Berat'ın yanına iki isimden birinin oynaması bekleniyor.

Bakasetas'ın yerine ise son haftaların formda ismi Abdülkadir Ömür'ün oynaması bekleniyor. Avcı, Ömür'e 10 numara pozisyonunda görev vermesi halinde sağ kanatta Djaniny ve Yusuf Sarı isminden birini tercih edecek. Son antrenmanda Djaniny'yi kanatta denese de yabancı kısıtlaması nedeni ile hamle ismi olarak Djaniny'yi yedek oturtabilir.

Sol kanatta antrenmanlarda olumlu performans sergileyen Anthony Nwakaeme forvet hattında ise Andreas Cornelius'un olmasına kesin gözle bakılıyor.

Gaziantep'in hucüm hattında João Figueiredo ve Muhammet Demir'in olmamasını fırsata çevirecek olan Bordo-Mavililer, oyunu rakip sahaya yıkıp ilk yarıda maçı bitirmeyi planıyor.

Öte yandan Figuiredo ve Muhammet'in dışında Kenan Özer, Borven ve İbrahim Pehlivan'da Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek.

Rakip Gaziantep FK ise ligde iki maç üst üste hiç kazanamadı. Bu şanssızlığını kırmak isteyen Erol Bulut ve öğrencileri kritik eksikliklerini olduğu Trabzonspor deplasmanında kontra ataklarla gol bulmaya çalışacak.

Hafta içi bu çalışmalara ağırlık veren Erol Bulut, zor maçtan en az bir puan çıkarmanın peşinde...