Spor yazarı Erman Toroğlu, Trabzonspor'un İstanbulspor'u 4-0 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"İKİNCİ YARI AYILDIK"

"İlk yarı uyutuyordu bizi maç. İkinci yarı ayıldık. 3-0'dan sonra İstanbulspor mecburi açıldı. Şunu en baştan oynasan ne olur sanki? Zaten en fazla 4-0 yenilirsin. İkinci yarısı iyi bir maç izledik. Zaten goller olunca maçın keyfi çıkıyor."

"BU TAKIMI AVCI TOPARLAR"

"Trabzonspor'un iç sahada ve dış sahada bu kadar farklı performanslar vermesi bir sorun ve bunu çözecek insan da Abdullah Avcı. Yine de teknik adamlardan çok yönetimler kalıcı kulüplerde. Teknik adamın her dediğini de yapmak zorunda değilsiniz. Ya kadro iyi kurulamadı yada bir para olayı var Trabzonspor'da. Maaş olarak eşitsizlik varsa takımda sorun çıkar."

"FUTBOLCU İDARE ETMEK ZOR İŞ"

"Bakasetas çok farklı bir adam mesela. Helal olsun aldığı paraya. İyi oynamadığı zaman da sinirleniyor ve kendini kasmaya başlıyor. Takım bazen iyi işler yapıyor ama istikrar yok. Abdullah Avcı geçen yıl olan ahenki yakalayamadı bu sezon. Futbolcu idare etmek farklı bir olay."

"SEYİRCİ DE BİR YERE KADAR"

"Seyirci faktörü önemli tabii ancak seyircide bir yere kadar götürür takımı. Bu arada İstanbulspor'un tek başına desteklemeye giden taraftarın görüntüsü son zamanlarda gördüğüm en güzel görüntüydü."