Trabzon iş dünyasının yeni patronu Erkut Çelebi makama hızlı oturdu hızlı başladı.
Hani önce koltuğa oturursun. 
Bir şöyle sıcak mı soğuk mu anlarsın.
Sağa sola sallarsın!

Yok bu direkt “koltuk benim!” “Zaten benimdi” modunda başladı.

PROJELERİN İÇİ BOŞMUŞ KANDIRMIŞLAR 

Bakın ne dedi?

“Projelerin çoğu göründüğü gibi değil. Arkaları dolu değil boş. Kamuoyuna bilgi vermek için sağlam bilgilere ihtiyacımız var. Süreçte hiç bir şey yapılmamış! Yatırım Adası 2023 programına alınmadı. Bu konuda herhangi bir çalışma yok!
Bakanlığın buraya destek vereceğini düşünmüyorum. Bizden yatırımcı bulunması istemiyor. Yatırımcı bulmak da çok zor! Dolgusunu bize verirlerse doldururuz. Bütün projeleri kamuoyuyla paylaşacağız” 

SADECE ŞUNLARA CEVAP VER YETER 

Şimdi soralım:

1- Başkan içi boşsa projelerin neden şimdiye kadar söylemedin?
2- Eğer boşsa bugüne kadar yapılanlar demekki hiç yapılmamış yapılmış gibi gösterilmiş! Bunu seni ilk ziyaret eden AK Parti Milletvekilinin yüzüne karşı söyledin mi?
3- O ki milleti kandırmışlar yeni seçtiğin meclis başkanı Şadan Eren oradaydı. Her projenin arkasında adı var. O ki kandırdı neden tekrar meclis başkanı seçtirdin?
4- O projelerin nerdeyse tümünde AK Parti’nin seçim çalışmalarında görseli var. Kandıranlar senin oluşturduğun TTSO yönetiminde de var. Ak Partili yöneticiler.. İl Başkan Yardımcıları Alper Bektaş ile Ali Haydar Baş! Onlara da “kandırdınız milleti” demiş oluyor musun?

HUZURA ÇIK! 

Şimdilik sorularım bu kadar! Eğer yetiyorsa yüreğin basın toplantısı düzenle yüzüne de aynı soruları Trabzon’un bir evladı olarak sormakta çekinmeyeceğim.