Süper Trabzonspor, Süper Kupa'yı da müzesine götürmeyi başardı. Tebrikler Yönetim, tebrikler Takım, tebrikler Avcı.

Sağ stoper transferi odağında geçen bir hazırlık dönemi, çok da keyif vermeyen hazırlık maçları sonrası ilk resmi maçımız olan Süper Kupa'da tam 4 golle mutlu sona ulaştık. Hazırlık maçlarında pek de hazır bir görüntü vermeyen Trabzonspor, Süper Kupa maçında adeta bir fırtınaya dönüştü. Stadı dolduran binlerce taraftar futbola da gollere de doydu.

Yeni transferler Larsen, Trezeguet ve Eren, ne kadar isabetli kararlar ve ne kadar nokta atışı olduklarını gösterdiler.

Larsen'in hem savunmada hem de ileri uçta etkili olduğunu gördük. Güzel oyununu güzel bir golle de süsleyerek geceyi aydınlattı. Umuyorum ki lig sonuna kadar böyle gider.

Trezeguet özellikle kontra atak gücümüzü baya artırmışa benziyor. Gerek ortaları gerekse son vuruşları etkili bir oyuncu olduğu için bolca asist ve gollerini bekliyor olacağız.

Eren ise sol bek kavramına özellikle savunma yönünden cuk diye oturan bir profil çiziyor. Genç yaşını da göz önüne alırsak daha da iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Yolu ve bahtı açık olsun.

Takımın geriye kalanı bıraktığı yerden devam etti. Göze batan kötü performans yoktu sahada. Zaman zaman oyun içi dalgalanmalar görülse de bu durum maçın geneline yayılmadı.

Lig haftaya başlıyor. Şampiyonlar Ligi play off kuraları da çekilecek ve rakibimiz belli olacak. Uzun ve soluksuz bir sezon bizleri bekliyor. 

Başkanımızın belirttiği 1-2 transferin de nokta atışı olmasını bekliyoruz. Şampiyonluk coşkusunu yaşamamıza vesile olan yönetimimizin, teknik ekibimizin ve takımımızın sonuna kadar arkasındayız.

Şampiyonluktan aşağısı bizleri kesmez bu saatten sonra. Kupa Beyi mekana giriş yaptı, Vira Bismillah!

Saygı ve sevgilerimle...