Evet evet transfer sezonundan bahsediyorum.

Futbol izlemek kadar heyecanlı bir şey daha varsa o da transfer sezonunda transfer duyumu ya da KAP açıklaması beklemektir.

Sosyal medya hiç olmadığı kadar hareketlidir. Yönetime çok yakın olduğunu, içeriden bilgi aldığını, başkanla ya da yöneticilerle yediği içtiği ayrı gitmediğini iddia eden sosyal medya hesapları peydah olur. Taraftar duymak istediğine inanmayı tercih ettiği için bu tarz hesaplar çok prim yapar. Hiç adını duymadığınız ve büyük ihtimalle takımda hiç görmeyeceğiniz isimler havada uçuşur.

Bugüne kadar yaşadığım deneyimlerin bana öğrettiği bir şey varsa o da imza atılana kadar hiçbir transfer haberine inanmamaktır. Zira antrenmana çıkıp geri dönen ve hatta başkanla  fotoğraf çekilip de gerçekleşmeyen çok transfer gördüm. O sebepten KAP açıklamasını görmeden inanmamayı tercih edenlerdenim. Lakin ne yalan söyleyeyim duyumları takip etmeyi seviyorum. Her duyuma göre kafamda kadro oluşturup olur mu olmaz mı analizleri yaparım. Bir nevi beyin jimnastiği.

Malumunuz önümüzde Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi elemeleri var. Yönetimin ve teknik kadronun kulüp için en iyisini istediğini biliyorum. Şampiyon kadrodan sadece Nwakaeme eksildi, onun yerine de Trezeguet alındı zaten. Yerine demeyelim de onun oynadığı mevkiye diyelim; zira Nwakaeme çok başka bir iz bıraktı akıllarda. Keşke daha erken bulup getirebilseydik, keşke 20'li yaşlarında olsa da yıllarca bizde oynasa diyeceğimiz bir oyuncuydu. Yolu açık olsun.

Mevcut kadro Şampiyonlar Ligi için yeterli mi, Süper Lig'de yine şampiyonluğa oynar mı soruları takım sahaya çıkıp futbol oynamaya başlamadan cevap bulabilecek sorular değil. Hoca aynı hoca, kadro aynı kadro. Neden olmasın ki.

Başka transfer olmayabilir, olabilir de, takım iyi futbol oynayamayabilir, oynayabilir de. Her halükarda bizlere düşen görev koşulsuz şartsız desteğe devam etmektir. Bu kulübün/takımın hakkı yenmediği sürece şampiyon olabileceğini biliyorduk, geçen sezon görmüş de olduk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Adıyla değil oynadığı futbolla kendinden söz ettirebilecek transferler yaparız umarım. Kaliteli ve sonu güzel biten duyumlar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,