Haberlobi - Spor Servisi // Eski muhabir Atakan Kurt, Youtube kanalında eski Trabzonsporlular Engin Baytar ve İbrahima Yattara'yı ağırladı.

İbrahima Yattara, Engin Baytar için "Ben deli, o benden deli" ifadelerini kullanırken; Engin Baytar ise, "Onun gibi bir yetenek Türkiye'de kimsede yok" dedi.

Burak Yılmaz ile Selçuk İnan'ın kendi aralarında paslaştıklarını ve kendilerine pas alamadıklarını belirten ikili, onlarla yaşadıkları sorunlardan bahsetti.

Trabzonspor'un şuanki durumunu değerlendiren Yattara, "Trabzonspor, şampiyon olursa ben çok mutlu olurum. Zaten her zaman altyapılardan yetenekli oyuncular çıkartıyor. Bizim zamanımızda futbolcular çok şans bulamıyordu. Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı çok yetenekli oyuncular. Fransa'da Yusuf, Zeki örnek oldular. İnşallah diğer oyuncularımızda şans bulurlar." dedi.

Burak Yılmaz'ı değerlendiren Yattara, "Burak önemli oyuncu. Çok iyi bir golcü. Kendisini taktir ediyorum. Bu yaşta ondan bu performansı beklemiyordum. Gerçekten şaşırdım. Bizim eski takım arkadaşımız o bizim." dedi.

Engin Baytar ise, "Yusuf'a da Zeki'ye de Burak'a da helal olsun. Paris'e karşı şampiyonluk kazanmak kolay değil. Onların performansı sayesinde büyük takımlar Türkiye'ye yönelecektir." dedi.

Jaja saha dışında çok mütevaziydi. Alkol problemi yoktu. Madem alkol problemi vardı neden getirdiler? Maçtan sonra içmeyi seviyordu. Ancak Latin Amerikalılar eğlenmeyi seven insanlardır. Kendini böyle motive ediyordu. Alkolden dolayı tedavi görmedi bu çocuk. Bizim ülkemizde abartmayı severler." dedi.

Yattara ise, "Yabancı oyuncular tek başına kalıyordu; ancak Türk oyuncular evlerine döndükleri zaman annesi, babası, eşi var. Jaja müthiş bir oyuncuydu." dedi.

Talisca mı Jaja mı sorusuna iki eski futbolcuda 'Jaja' yanıtını verdi.