AK Parti Trabzon İl Başkanlığında önceki dönem İl Başkan Yardımcılarından Enes Aslan, 28. Dönem için AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı oldu. 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığına bugün adaylık başvurusunu yapan Aslan, ardından da bir basın açıklaması yaptı. Partililerin de yoğun katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Aslan, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Biz her seçim döneminde hazırlık yaparken teşkilat mensuplarımızla bir araya geldiğimizde bu seçim en önemli seçim diyorduk. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri tüm seçimlerden farklı olacağı, karşımızda muhalefet partileri değil kazanımlarımıza göz dikenlerin bir araya geldiği seçim olacağı gözükmektedir.  Partimize gönül vermiş, hep beraber gücenmeden, darılmadan, tüm emeğimiz, enerjimizle çalışmamız gerektiren seçimdir.  Cumhur ittifakına gönül vermiş herkesin elini taşın altına koyması gerektiği seçimdir.  Bu seçim makam seçimi değildir. Türkiye’nin yönünü belirleyeceği seçimdir. Bizler de dün olduğu gibi bugün de bu davanın neferi olarak nerede görev verilirse verilsin çalışacağız. Kıymetli Cumhurbaşkanımız ve davamıza gönülden bağlıyızı” dedi. 

Ardından özgeçmişi ile ilgili bilgiler veren Aslan, “14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için Trabzon’dan aday adayı oldum” diye konuştu.