Haberlobi - Haber Servisi // Son zamanlarda rol aldığı Emanet dizisinde güzelliği ve oyunculuğu ile öne çıkan Sıla Türkoğlu hayranları tarafından merak ediliyor. Sıla Türkoğlu nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır? Başarılı oyuncu, sosyal medyanın da gündeminde... Sıla Türkoğlu ile ilgili tüm güncel bilgiler haberimizde...

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?
18 Nisan 1999 tarihinde İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya gelen Sıla Türkoğlu, Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur.

Üniversiteye başlamadan oyunculuk kariyerine adım atan Sıla, çeşitli oyunculuk eğitimleri alarak 2018 yılında Ağlama Anne dizisinde Alev Fırınoğlu karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Oyuncu profesyonel anlamda canladırdığı bu karakterle dikkat çekmeye başlamıştır.

sıla-türkoğlu-ağlama-anne-karakteri-1000x700

2019'da Kanal 7'de yayınlanan 'Yemin' dizisinde 'Suna' karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, 2020 yılında yine aynı kanal bünyesinde başlayan 'Emanet' dizisine başrol oyuncusu olarak girmeyi başardı. Dizinin yapımcısı Nazmiye Yılmaz radikal bir karar alarak genç ve tecrübesiz oyuncuya yeni dizisinde şans verdi ve bunun da meyvelerini aldı. 

Emanet dizisinde hayat verdiği 'Seher' karakteri ile o kadar benimsendi ki, hayranları onu 'Seher' diye çağırıyor. Dizinin diğer başrolü Halil İbrahim Ceylan ile uyumu, ikilinin oyunculukları dikkat çekiyor. Birçok otorite tarafından güncel dizilerin en uyumlu çifti oldukları konuşuluyor...

halil-ibrahim-ceylan-ve-sıla-türkoğlu-1000x700

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceylan sevgili mi?
Dizinin iki genç ismi Sıla ve Halil İbrahim; dizinin hayranlarının 'SehYam' dedikleri 'Seher ve Yaman' karakterlerinin dizideki aşkı gerçeğe dönüştüğü konuşuluyor. İkilinin sevgili olduğu iddiaları bir yana 'birlikteliklerine ara verdikleri' dahi konuşuluyor. Henüz ikili tarafından bir açıklama gelmedi.

Sıla Türkoğlu fotoğrafları:

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (1)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (2)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (3)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (7)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (4)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (5)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (8)

sıla türkoğlu fotoğrafları kimdir nerelidir (6)