İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı felç etti. Araçlar yollarda mahsur kaldı. İstanbul'da karla mücadele devam ederken iktidara yakın medya ve AKP'li milletvekilleri tarafından servis edilen bir fotoğraf ve iddialar tartışma konusu oldu.

AKP'li isimler, karla mücadele çalışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Sarıyer'deki Balıkçı Kahraman isimli restoranda misafirleriyle yemek yediğini iddia ederek görüntü paylaştı.

Görüntülerin sosyal medya yayılmasının ardından Aykiri.com.tr iddiaların izini sürdü. İktidar medyası tarafından servis edilen görüntüler yalan çıktı.

Restoran yetkilileri iddiaların doğru olmadığını belirtti. Söz konusu fotoğrafın geçmiş bir zamana ait olduğunu belirten işletme sorumlusu "Çıkan haberler yalan. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün buraya gelmedi. Fotoğraf geçmiş bir zamana ait. Biz, zaten dün kar yağışından dolayı restoranı erken kapattık" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLİRKEN, İMAMOĞLU AKOM'DAYDI!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AKOM'dan canlı yayın yaptığı sırada paylaşım yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun ise paylaşımında "Şu saatlerde de muhtemelen her zamanki pişkin tavırlarıyla kimleri nasıl suçlayacaklarını Ajanslarıyla birlikte planlıyorlardır" ifadelerini kullandığı görüldü.

Kaynak: Aykırı