Haberlobi - Spor Servisi // Aytemiz Alanyaspor forması ile milli takıma kadar yükselen tecrübeli kanat oyuncusu Efecan Karaca, geçen sezon Trabzonspor'un bu sezon da Fenerbahçe'nin kapısından döndü.

Abdullah Avcı'nın geçen sezon takımında çok görmek istediği Efecan için Aytemiz Alanyaspor ile masaya oturan Trabzonspor, görüşmelerden sonuç alamyınca masadan kalkmıştı. Transferin son ana kadar gerçekleşmesi beklenirken bir sezon daha takımda kalmaya karar veren oyuncuya bu sezon da Fenerbahçe talip oldu.

Fenerbahçe'ye gideceği için antrenmanlara çıkmayan ve eşyalarını toplamaya başlayan Efecan Karaca, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor yöneticilerinin anlaşamaması nedeniyle takımda kaldı.

İki kez büyük takıma transferi son anda gerçekleşmeyen milli oyuncu Aytemiz Alanyaspor'da misyonunu tamamladığını ve yeni bir takıma transfer olmak istediğini ısrarla belirtirken; transferin gerçekleşmemesi sonrası hayal kırıklığına uğradı.

Siopis, Bakasetas, Salih Uçan, Berkan gibi takım arkadaşları büyük takımlara transfer olan tecrübeli oyuncunun çok üzgün olduğu ve telefonlarını dahi kapattığı öğrenildi. Takım arkdaşları ve yöneticiler oyuncunun moralini düzeltmek için seferber oldu.