Şampiyonlukta kilit rol oynayan ancak bu sezon büyük şanssızlıklar yaşayan Edin Visca geri döndü...

Önce kolu kırılan, iyileştikten sonra ise köprücük kemiğinden ciddi bir sakatlık geçiren Boşnak yıldız, 74 günlük aranın ardından sahaya çıktı. 76. dakikada oyuna giren tecrübeli futbolcu, 77,08’de Vitor Hugo’nun kafa golünde kornerden asist yaptı. Visca, 80.05’te ise çaprazdan ve çok dar açıdan müthiş bir frikik golüyle fileleri havalandırdı. 5 dakikada maçı çözen ve galibiyeti getiren başarılı oyuncu, Akyazı Stadı’ndaki karamsar havayı da tamamen değiştirdi.

640e628980a0324f9cbba817

BİR İLKİ BAŞARDI

Trabzonspor formasıyla ilk kez bir maçta hem gol hem de asist katkısı sağlayan Edin Visca, bu sezon çıktığı 6 resmi karşılaşmada 3 kez skora etki (1 gol, 2 asist) etti. Öte yandan 22 Kasım 2021’deki Gaziantep maçından sonra Trabzonspor ilk kez serbest vuruştan ağları sarstı. Son golü, Abdülkadir Ömür atmıştı.

TÜM CAMİAYI GÖREVE DAVET ETTİ

Trabzonspor’da Edin Visca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Yaşadığım iki şanssız sakatlığın ardından bu akşam oynama fırsatı bulduğum ve takımımıza katkı sağladığım için çok mutluyum. Biz Trabzonspor’uz. Biz bir şehirden fazlasıyız, büyük, çok büyük bir camiayız. İstediğimiz, arzu ettiğimiz, hak ettiğimiz gibi bir sezon geçiremiyoruz ama biz hedefsiz kalamayız. Tüm camiamızı takımımıza destek vermeye ve kalan hedeflerimizi başarmamız için bize güç vermeye davet ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.