Sanırım 96-98 yılları, Radyoculuk dönemimde rast geldiğimiz, kendisi yayın istediğinde dönemim radyoculuğu manasında güzel Zeki Alasya ,Metin Akpınar repliklerini yapardı. efektlerle süsler yayını ilgi ile dinlenirdi.  

Sevgili Erdal Demirkıran onu daha çok Dünyanın en akıllı insanı olarak duymuşsunuzdur. Bakırköy'de buluştuğumuz görüştüğümüzde planlarını dinlerdim , sonraki adımı için bir ulusal radyoya geçmesine aracı oldum. Yayınları ve söyledikleri düşündürüyordu. Peki dedim sonu ne, çok büyük dedi...Öyleki, Kitaplar yazdı, deha fabrikası kurdu. Buradan da Sevgili Erdal Demirkıran'a selam olsun, bir sustu ve bu asıl cümlenin ilk harfi. Başarıların daim olsun. Hiç olmasa kartvizitime atacağım şekili biliyorum :)
*     *    * 

Trabzon'da güzel bir gelişme de yaşandı, sayın başkan Murat ZORLUOĞLU' na yine bu köşeden haberimizide kaynak göstererek, Bebek Emzirme kabinlerinin ne zaman kaldırılacağını sormuştuk.İyi Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclsi üyesi Sayın Davut ÇAKIROĞLU' da , Başkanında kaldırılmasından yana olduğunu söylemişti.Nihayet kaldırıldı. Teşekkür ederiz..

*     *    *  

Pandemi sürecinde bir çok insana ulaşılmaya çalışırken kimsenin mağdur edilmemesi için uygulanan politikalarda malesef sanatçılarda düşünülmüyor. Sayın Başkan , güzel bir prodüksiyon ile internet yerel sanatçılar konseri düzenlebilir.Müzik dünyası bugün intihar haberi ile duyulmasın. Yerel sanatçılarımıza destek olunmalı , yanlız bırakılmamalı..