Trabzonspor çıktığı 13 haftada 5 defa berabere kaldı. Ligin en fazla berabere kalan takımlarından biri olan bordo-mavililer son 5 haftanın 4'ünde eşitliği bozamadı. Avcı farkı oyun formasyonları deneyip farklı futbolcuları sahaya sürse de kötü skorları değiştiremedi.

Abdullah Avcı'nın transferleri etkisiz kaldı

Trabzonspor, geçen sezon 13 maçın ardından 33 puanla zirvedeydi. Şimdi aynı dönemde 23 puan toplayabildi. Şampiyonlukta önemli bir paya sahip olan Abdülkadir ve Djaniny gibi yıldızlar aralarda oynarken, büyük umutlarla geri dönen Yusuf Yazıcı da kötü performans ortaya koydu. Yeni imzalar atan Bardhi ve Gbamin de tutarsız performanslar sergiledi.,

Edin Visca takıma dönecek

Trabzonspor hücum sorunlarını bu arayı iyi değerlendirerek çözmek istiyor. Hatayspor maçında kırılan kolu nedeniyle ilk yarıda oynayamayan Bosnalı yıldızın yokluğu çok hissedildi. Sakatlık sürecinden kurtulan tecrübeli sağ kanat oyuncusu, Dünya Kupası arasının ardından forma giyecek. Abdullah Avcı, hem gol hem de asist anlamında oldukça üretken olan Visca'nın geri dönüşünü de dört gözle bekliyor. Yıldız isminin yeniden ortaya çıkmasıyla birlikte özellikle hücum anlamında takımın seviye atlaması bekleniyor.

Abdullah Avcı izin verdi

Abdullah Avcı, Dünya Kupası arasının ardından takıma 8 gün izin verdi. Bordo mavililer, 21 Kasım'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenmanlara başlayacak. 1 haftalık bir aranın ardından kamp yapmak için Antalya'ya gidilecek. Buradaki kamp 8 Aralık'a kadar sürecek. Trabzon'da çalışmalarına devam edecek olan takımın toplamda 3 hazırlık maçı oynaması bekleniyor.