MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Tarkan'ın yazdığı 'Geççek' isimli şarkının gündemde oldukça geniş yer edinmesine değinen Devlet Bahçeli, meselenin bakmak değil görmek olduğunu söyledi.

Tarkan'ın şarkısının muhalefet tarafından ısrarla iktidara karşı yazıldığının söylenmesi üzerine şarkıya musallat olunduğu yorumunda bulunan Bahçeli, 6 rakamı ile gönderme yaptı.

Şarkıya yönelik açıklamasında, "Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan, bir şarkı yazıp bunu seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadalu'ya yakın bir şiveyle söylüyor. Elbet geçecek, zor günler geçecek, zillet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, dertler bitecektir. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirdiğinizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Terse çevirirseniz 9 rakamı. Mesele bakmak değil görmektir. Görüleni tüm berraklığıyla görmektir. Biz 6'ya bakınca gördüğümüz 6 oktur. Yuvarlak masa çerevesinde kurulan tuzaktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6'yı çevirip 9'a bakınca gördüğünüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır, sosyal ve ekonomik sorunlarının süratle geçeceğinin müjdesidir. Cumhur İttifakı'nın 2023'te açık ara öne geçeceğinin simgesidir." dedi.

Bahçeli Tarkan'ın eski bir şarkısına gönderme yaparak, "Muhalif bir figür üretme peşine düşenler, tavsiyem önce Tarkan'ın 'Kıl oldum abi' şarkısını dinlesinler, ya da 'Başkası olma kendin ol' şarkısına kulak versinler" ifadelerini kullandı.

devlet-bahçeli-1000x700-3

megastar-tarkan