Trabzonspor-Fenerbahçe maçının henüz 12. dakikasında tansiyon yükseldi. 

VOLKAN YİNE PROVOKE ETTİ

Volkan yine rahat durmadı! Önce Nwakaeme'ye sonra tribüne sataştı.Karşılaşmanın 12. Dakikasında sol kanatta oynayan Nwakaeme ile Gökhan gönül arasında bir sözlü tartışma yaşandı. İki oyuncu konuşurken yedek kulübesinden Volkan Demirel çıkarak Nwakaeme’ye sataştı. 


Volkan daha sonra ise tribünden kendisine gelen tepkilere sözle karşılık vererek yedek kulübesine geri döndü.

GÖKHAN VE NWAKAEME KAFA KAFAYA GELDİ

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Akyazı'da kozlarını paylaşırken 12. dakikada sinirler gerildi. Fırtına'nın yıldızı Anthony Nwakaeme ile Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, kafa kafaya geldi. Yaşanan pozisyondan sonra iki oyuncu yaklaşık 1 dakika boyunca tartışma yaşadılar.

Gerilim, Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel'in araya girmesiyle hat safhaya ulaştı. Nijeryalı, bir hayli kızgın görünürken araya giren Yaşar Kemal Uğurlu, tartışmanın büyümesini önledi.

UĞURCAN'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla Başakşehir maçını kaçıran Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçıyla kaleyi devraldı. Akyazı'nın ilk yarısında Fenerbahçeli hücumcular, Trabzonspor kalesini yoklarken Uğurcan Çakır, geçit vermedi. Özellikle 23. dakikada Mert Hakan ve Pelkas, 30. dakikada Thiam ve 45. dakikada Mesut Özil ile net pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe, Uğurcan engeline takıldı.

Kalesinde devleşen Uğurcan'ın bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Bordo Mavili ekip taraftarları, Uğurcan ile ilgili binlerce övgü dolu tweet attı. 24 yaşındaki eldiven, hem Bordo Mavili takımın ilk 4 iddiasını yakalamasında öne çıkıyor hem de Avrupa Şampiyonası öncesi milli forma için favori konumda gözüküyor.