Demokrat Parti Ordu İl Kongresi’ne katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ”İnanan arkadaşlarımızla dava arkadaşlarımızla adanmışlık ruhu içinde çalışan tüm insanlarımızla beraber yeniden millet önünde ayağa kalkmak, yeniden uyuyan devi uyandırmak mecburiyetindeyiz” dedi. 

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 1. Ordu Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, başka partilere geçen Demokrat Partililere seslendi.

Demokrat Parti’nin efsane Genel Başkanlarından rahmet Süleyman Demirel’in dev fotoğrafının asıldığı salonda seslenen Uysal,”Siyasetin zor olduğu dönemde, siyasetin yerelde ve genelde pahalı bir faaliyet haline getirildiği böyle bir dönemde, inanan arkadaşlarımızla dava arkadaşlarımızla adanmışlık ruhu içinde çalışan tüm insanlarımızla beraber yeniden millet önünde ayağa kalkmak, yeniden uyuyan devi uyandırmak mecburiyetindeyiz. Birtakım popstar figürlerin memlekette 20 yıldır olduğu gibi Türk demokrasisinin kurtarıcısı olarak ortaya sunulmasına geleneksiz, köksüz bir siyasetin karşılığında geçmişi de olan, geleceği de olan ortak değerlerini de özümsemiş bir hareket olarak kendimizi, fikir ve kadro derinliğimizi milletin önüne, milletin hizmetine sunmak mecburiyetinde olduğumuza inanıyoruz. İşte bu inançla çıktığımız bu yolda, doğru yolda olanların görünmez orduları vardır, diyerek yürüdüğümüz bu güzergahta bugün de milletimizin önündeyiz" dedi.

5f2c0096-8cb3-4e71-91b7-396d96c5c886

d41565c4-3b11-48df-8dd2-c38917468b39