Ordu'da, halk 'çevre' dedi; adalet 'çevre' dedi! Bakalım Hilmi Güler şimdi ne yapacak? Ordu'da, halk 'çevre' dedi; adalet 'çevre' dedi! Bakalım Hilmi Güler şimdi ne yapacak?

Trabzon'da dayak attığı adamdan hayatında unutamayacağı bir ders aldı. Bir tartışma sonucu A. A. 'yı darp eden B. Ö. karakolluk oldular. 

A. A. sağlık raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Trabzon 5. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada  B.Ö ve katılan A.A arasında basit yaralama suçundan kamu davası açıldı. 

"Basit Yaralama" suçunun uzlaşma hükümleri kapsamında dosya Trabzon Uzlaştırma Bürosuna gönderildi. Uzlaştırmacının yaptığı görüşmeler sonucunda A.A'nın sanık B.Ö'.den şaşırtan bir o kadar da ders veren bir teklif geldi. 

Lösev'e 500,00 TL bağış yapmasını istedi. Dayak yiyen A. A.'nın teklifini B.Ö. kabul etti. Böylece mahkemeye gidilmeden dosya düştü.