Davasına baktığı iş insanıyla yemek yerken fotoğraf çektiren Antalya Manavgat Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Ö.İ., Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından görevden alındı.
HSK ikinci dairesi tarafından görevden alınan mahkeme başkanı Ö.İ., örgüt lideri olarak yargılanan E.B.’ye ait olduğu öğrenilen otelin restoranında aynı masada otururken fotoğrafı ortaya çıkmıştı.
Görüntülerin basında yer almasının üzerine hakkında soruşturma başlatılan mahkeme başkanı, müfettişlerin ön incelemesini tamamlanmasının ardından açığa alındı. Hakkında ‘suç işlemek için örgüt kurmak’, ‘nitelikli dolandırıcılık’, ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘tefecilik’ suçlarından yargılanan E.B., kendisini yargılayan Manavgat 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanıyla alkol dolu masada yemek yerken görüntülenmişti. Gizlice çekilen fotoğrafın ise ne zaman çekildiği belirtilmedi.
Davasına baktığı iş insanıyla aynı masada yemek yiyen mahkeme başkanı görevden alındı
Antalya Manavgat Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Ö.İ., Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından görevden alındı.
Yorumlar
Trend Haberler
Trabzonspor finansal bağımsızlığını ilan etti: 137.2 Milyon Euro'luk harcama limiti...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Mevzular Açık Mikrofon'a katılıyor
Trabzonspor - Onvo Antalyaspor muhtemel 11'ler
Trabzon'da hafif raylı sistem ilk olarak Akyazı-Meydan arası olacak
Recep Uçar: Fenerbahçe ve Galatasaray Türk futbolunu bu hale getirdi
Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli boksör Havvanur Kethüda Trabzonspor'da!