Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Metin Serdar yeniden seçildi. Serdar, “Atatürk ilke ve devrimlerini koruyacağız. Trabzon’un örnek sivil toplum örgütü olacağız” dedi. 
 
Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa getirilerek güven tazeleyen ÇYDD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Şube Başkanı Metin Serdar, şunları söyledi; 
 
-    1993 Yılından bu yana 28 yıldır Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni Trabzon'da var eden ve bugünkü ileri noktasına getiren; şube başkanlarımız, üyelerimiz ve gönüllülerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.
-    Yönetim Kurulu'na seçilen tüm yol arkadaşlarımızla birlikte üstlendiğimiz sorumluluğun ağırlığının farkındayız. Atatürk İlke ve Devrimleri ışığında daha çok çalışacağız, hep birlikte başaracağız.
-    Ayrıca bir önceki dönem Yönetim Kurulunda özveri ile çalışan;  Sayın Ahsen Akçay Sayın Hamdiye Kazan Sayın Nurgül Çanakçı ve Sayın Gülsen Ergenç hanıma özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
-    Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma yolunda, bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı çağdaş bir yaşam ve eğitim için çözüm üretmek ve kamuoyu oluşturmak, Trabzon'da örnek bir sivil toplum örgütü olmak için dayanışma ruhuyla daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz.

Görev dağılımı şu şekilde; 

Şube Başkanı: Metin Serdar Başkan Yardımcısı: Müzeyyen Akman Sayman: Hava Elmas Yazman: Güzzin Şahinler Üye: Gönül Çağdaş Üye: Neriman Çoban Üye: Levent Çanakçı

Saygılarımla.

GENEL KURULA KİMLER KATILDI? 

Olağan Genel Kurula; ÇYDD Trabzon Şubesi üyesi olan Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Gelişim ve Demokrasi Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Ayaz, Eğitim Sen Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Engin Nur, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Tamer Özlü, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Merkez İlçe Eski Başkanı Sayın Murat Özçilingir, Trabzon Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der) Başkanı Sayın Günay Yeşilbaş, Eğitim Sen Trabzon Şubesi Eski Başkanı Sayın Muhammet İkinci katıldı.